Shows Ground Zero

Syria - Aleppo's Child Nurse

Unembellished documentary footage from the frontlines of the world's most dangerous conflicts.

All Episodes

 • Syria - Aleppo's Child Nurse

  Terwijl de troepen van Assad en het Vrije Syrische Leger doorgaan met de strijd in Aleppo, en vele dokters het land proberen te ontvluchten, is Dar al-Shifa de enige plek waar moeders veilig kunnen bevallen. VICE fotograaf Robert King bracht een bezoek aan het ziekenhuis waar een…

 • Turkije

  Tim Pool reisde af naar Istanbul, waar hij een documentaire maakte over de opstand die ontstond in Gezi Park.

 • Syria - Snipers of Aleppo

  In de afgelopen zes maanden is het Free Syrian Army in Aleppo verzand geraakt in een langzame maar dodelijke sluipschuttersoorlog. Robert King reisde naar de grootste stad van Syrië om de snipers van het FSA te interviewen over deze nieuwe situatie.

 • Mali - Deel 1

  Ground Zero – Mali werd op 21 februari 2013 gefilmd in de stad Gao. Dit zijn de eerste echte ruwe beelden van de oorlog die daar op dit moment woedt. De Malinese soldaten waren dapper, maar ongetraind. Ze schoten in het wilde weg en vernielden het stadscentrum.

 • Syrië - Onder vuur voor brood in Aleppo

  Iedere dag riskeren de mannen, vrouwen en kinderen in Aleppo hun levens terwijl ze in de rij staan voor een stukje brood. Veel bakkerijen in Aleppo zijn inmiddels verwoest door het Vrije Syrische Leger en Assad’s troepen.

 • Syrië - Aleppo's veldhospitaal

  De wreedheden en oorlogsmisdaden die momenteel de klok slaan in Syrië worden duidelijk in beeld gebracht in een veldhospitaal in Aleppo, de grootste stad van het land.

 • Syrië - Het inferno van de oude Souk

  Temidden van een heftige strijd tussen Assad's veiligheidsdienst en het Vrije Syrische Leger vliegt de oude Souk in Aleppo in brand. De historische plek gaat in vlammen op door de vonken die van Assad's mortieren afkomen.

 • Syrië - Al-Qusayr veldhospitaal

  VICE gaf de befaamde oorlogsfotograaf en filmmaker Robert King de opdracht zich bij de onsamenhangende troepen van het vrije Syrische leger in Aleppo te voegen. Hij kwam terug met heftig materiaal.