Shows Shorties

Een kort gesprek met Russell Brand

Bite-sized videos to make your day less miserable.

All Episodes

 • Een kort gesprek met Russell Brand

  Charlet Duboc van VICE UK voert in tien minuten tijd een verhit gesprek met Russell Brand over zijn onlangs verschenen boek 'Revolution', drugs, drama, vergankelijkheid en de doelloosheid van het moderne bestaan.

 • Getekend nieuws is goed nieuws - Deel 3

  Illustrator Săsa Ostoja grossiert in dierlijke creaties met menselijke trekjes. Speciaal voor VICE maakt Săsa filmpjes waarin hij en zijn tekeningen hun licht laten schijnen over iets in de actualiteit. Deze derde editie heeft als thema Brazilië.

 • We dronken Koreaanse poepwijn

  ‘Ttongsul’ is een alcoholhoudende rijstwijn gemixt met de gefermenteerde drol van een kind. Voor zover we weten is dit de eerste keer dat het maken van Ttongsul op film te zien is.

 • Me and Alan

  Het VICE-kantoor in Londen stuurde ons deze vreemde korte video over vijf vrouwen die hun liefde voor dezelfde man verklaren. Wie is deze ladykiller? Als je Galaxy Quest of Quigley Down Under gezien hebt, dan weet je het.

 • In de rij bij de Paranormaalbeurs

  We waren dit weekend op de spirituele beurs Paraview, waar Jan en alleman terecht kan voor een tarotlegging, een toekomstvoorspelling of een ander steuntje in de rug. Wij hadden die niet nodig, maar kwamen wel te weten dat aliens al lang geland zijn en uit zijn op seks.

 • Aan de LSD naar een Monster Jam show

  Toen we hoorden dat er een Monster Jam evenement plaats zou vinden sprongen we in de auto met onze maat Dan, die we twee porties LSD gaven, en reden we naar Hartford, Connecticut om dit fenomeen te aanschouwen.

 • We gingen tijdens Amsterdam Fashion Week op zoek naar antwoorden op prangende fashion dilemma's

  Het werd een verhelderende avond, waar we ontdekten dat 'splurgen' het nieuwe zwart is, Bastiaan van Schaik een topper is, Aids de meest fashionable SOA is, Maik de Boer zich ontpopt als een Pim Fortuyn look-a-like, en..... nog verrassender dan al het voorgaande, Che Guevara een

 • Op bezoek bij The Sartorialist

  De grootste nar van VICE US reisde af naar Londen om de wereldberoemde blogger Scott Schuman, a.k.a. The Sartorialist, op te zoeken tijdens zijn signeersessie.

 • Wasted People Say the Funniest Things - London 4/20 Weed Party

  Stoner philosophy in Hyde Park.