We lanceerden seizoen 3 van 'King of the Road' in een Antwerps skatepark

Een groot scherm, een tribune vol skaters en Vedett à volonté zorgden voor de perfecte sfeer om naar de première van waarschijnlijk het beste skateprogramma ooit te kijken.

|
14 september 2018, 3:01pm

Aangezien we bij VICE bijna even graag feestjes organiseren als feestjes crashen, leek het nieuwe seizoen van King of the Road ons de perfecte aanleiding om er nog eens eentje op poten te zetten. Naar de juiste venue hebben we niet lang moeten zoeken, nu je aan de Antwerpse Jordaenskaai voor het Nokia BK Skate en de Antwerp Skate Contest een pop-upskatepark vindt. Op de baan waar Axel Cruysberghs vorige week nog Belgisch kampioen werd, installeerden we een groot scherm dat slechts één keer uitviel - gelukkig entertainde een van de aanwezigen de rest van het publiek tijdens dat intermezzo met een paar ad fundums.

We toonden de eerste twee afleveringen aan een tribune vol superkritische Antwerpse skaters die allemaal een favoriet team kozen en tegen het einde van de screening twijfelden tussen zelf het skatepark betreden, meer pintjes drinken of naar huis bollen om hun tv te programmeren voor de nieuwe afleveringen van King of the Road, elke zaterdag om 20u30 op VICELAND.

Wie er niet bij kon zijn, kan hieronder zien hoe het eraan toeging.

Volg VICE België razendsnel op Facebook - en mis niets meer van alles wat we maken.

King of the Road, elke zaterdag om 20.30 op VICELAND - Telenet kanaal 21, Proximus kanaal 104 en Orange TV kanaal 109.

Hendrik Wittock
Hendrik Wittock
Cornelius Noll
Stijn Ernes
Stijn Ernes
Stijn Ernes
Stijn Ernes
Cornelius Noll
Henrik Wittock
Meer VICE
VICE-kanalen