Cellulitis op de set

Een bezoekje aan erotisch café De Goorhoeve, waar mannen en vrouwen bloot gaan voor de camera’s.

|
mei 24 2013, 8:23am

TEKST EN FOTO'S DOOR LIZA VAN DER STOCK

Op de tweede verdieping van een groot landhuis in het Belgische Geel is het leven normaal. Maurice brengt samen met zijn vrouw Laura een dochtertje groot. Eva heet ze. Eva heeft een speeltuin en een hond en kan zich boven helemaal uitleven. Maar Eva weet niet wat er zich beneden afspeelt.

Erotisch café De Goorhoeve op de begane grond heeft een studio en een bar. In de bar serveert een vrouw van middelbare leeftijd drankjes aan de klanten: niets waar een meisje van zeven jaar van zou opkijken. Maar in de studio gaan de mannen en vrouwen bloot en wordt er gefilmd wat veel mensen liever voor zichzelf zouden houden.

Deze porno heeft geen levende barbiepoppen en groot geschapen superhelden in de hoofdrol. Huisvrouwen spelen hier met brave bankbedienden. Cellulitis op de set is even vanzelfsprekend als de eeuwig brandende sigaar van de regisseur en cameraman, de vader van Eva. Maurice en Laura hebben een grote passie voor hun werk, en een nog grotere liefde voor hun dochter. ‘s Nachts gaat het stel op stap, naar eroticabeurzen en andere steden, om ’s ochtends weer met Eva aan tafel te ontbijten.

Maar Eva wordt ouder en scherper, waardoor Maurice en Laura genoodzaakt zijn om werk en privé te scheiden. Daarom openen ze binnenkort een nieuw café in Turnhout. Zodra de gemeente de vergunningen toekent, kunnen Maurice en Laura weer feestjes geven. Al zullen dat andere feestjes zijn dan het eerste feest dat in het café werd gegeven: de eerste communie van Eva.

Meer VICE
VICE-kanalen