Quantcast
Scientologen geven psychiaters en psychologen de schuld van terrorisme, schietpartijen op scholen, de Holocaust, etc. etc. etc.

Dankzij het Psychiatry Museum in Los Angeles weet ik eindelijk hoe de geschiedenis daadwerkelijk is verlopen.

Wist je dat de Scientology Kerk een museum in Los Angeles heeft dat miljoenen dollars heeft gekost, maar waar ze vervolgens niet hun naam aan hebben verbonden? Het heet ‘Psychiatry: an Industry of Death’ en leert je dingen over psychiaters en psychologen waar je helemaal geen weet van had. Bereid je voor om je mind geblowd te laten worden.


DE DOOD VAN GEORGE WASHINGTON
Wist je dat Benjamin Rush, de eerste persoon die een boek schreef over psychiatrie in Amerika, ook de persoon was die voorstelde om bloed af te tappen bij George Washington, waardoor Washington doodbloedde? Volgens het museum heeft de vader van de Amerikaanse psychologie dus de vader van Amerika vermoord. Geen goed begin voor de psychologie natuurlijk.


DE AANSLAGEN VAN 11 SEPTEMBER
Onder een gigantische foto van de bekende exploderende torens wordt er uitgelegd wie er nu echt verantwoordelijk zijn voor 11 september:

“Een van de belangrijkste assistenten van Osama bin Laden is de Egyptische psychiater Ayman al-Zawahiri, die bekend staat als ‘het brein van Bin Laden’.”

Maar… Waarom zou een psychiater zo’n aanslag gepleegd willen hebben?

“In de dagen na de terroristische aanval van Al Qaida voorspelden psychiaters dat 30% van de betrokkenen posttraumatische stresssyndromen zouden ontwikkelen en eisten daarom drie miljoen dollar om de behandelingen te financieren. De antidepressivaverkoop in New York steeg onmiddellijk.”

Ohhhhhhhhhhhhh, oké.  

TERRORISME IN HET ALGEMEEN
Maar psychiaters zijn niet alleen verantwoordelijk voor de aanslagen van 11 september:

“Onderzoek naar terrorisme heeft aangetoond dat er veel psychiatrische en psychologische oefeningen en instrumenten, zoals drugs, gebruikt worden in de voorbereiding van een terroristische aanslag.”

Wist je dat er ook ergens in het Midden-Oosten een psychiater rondloopt die zegt dat het gedrag van zelfmoordterroristen normaal is? En dat de man die bekend staat als de Unabomber meerdere keren met psychiaters in contact is gekomen? De leider van de zenuwgasaanval op de metro in Tokio was een psychiater. Wist je dat kamikazepiloten vaak amfetamine nemen? En weet je wie dat voorschrijven? Juist, psychiaters.


DE HOLOCAUST
In 1879 liep er in Duitsland een psychiater rond genaamd Willhelm Wundt. Hij zei: “De ziel bestaat niet!” en vond dat mensen hetzelfde zijn als ieder ander dier. Een bordje in het museum was het daar fel mee oneens:

“Honden rijden geen auto, paarden zullen nooit een meesterwerk schilderen en het eerste concert van een orkest van apen moet nog gegeven worden.”

Dat is natuurlijk niet waar: honden rijden wel degelijk auto. Maar op de andere twee punten hebben ze gelijk.


Psychologen veranderden het gedrag van mensen, vaak door het gebruik van gedragstherapeutische technieken. Het museum vertelt: “Het geloof dat je macht kunt uitoefenen op wat anderen denken heeft de basis gelegd voor een van de meest destructieve tijdperken in de geschiedenis van de mensheid.”


In de jaren veertig spookte Hitler, gevoed door de ideeën van Willhelm, een hoop ongekende rotzooi uit met de Joden/homo’s/gehandicapten/zigeuners van Europa. En daarom noemt het museum de holocaust “een psychiatrische beweging die zou leiden tot miljoenen doden”.


P.S.: Ongeveer 40% van de Duitse psychiaters ging VRIJWILLIG bij de SS, want “hun gedachtegoed kwam sterk overheen met dat van Hitler”.


RACISME
Ook al is dit deel van het museum een beetje verwarrend, de kern ervan is duidelijk: elke daad van racisme in de afgelopen honderd jaar komt voort uit een complot van een wereldwijde groep psychologen en psychiaters. Zo zijn zij verantwoordelijk voor de Ku Klux Klan, de Apartheid, de slavernij en de segregatie.


DE ONDERGANG VAN DE KUNST
Een van de kamers in het museum is compleet gewijd aan de “infiltratie van de psychologen in Hollywood”, en hoe deze infiltratie ALLES heeft verpest. Dit wordt weergegeven met behulp van een subtiele metafoor: een hele grote grafsteen met daarop het woord ‘creativiteit’. Rondom de grafsteen hangen foto’s van creatievelingen waarvan de lichten vroegtijdig zijn gedoofd door psychiaters. Kurt Cobain “zat aan de Ritalin”, Marilyn Monroe “zat zes uur voor haar overdosis nog op de stoel van een psychiater” en Stevie Nicks “ging naar een psychiater zodat ze van de cocaïne af zou blijven”. Het is geen toeval.


SCHIETPARTIJEN OP SCHOLEN
“Tijdens hun schooltijd worden kinderen geïndoctrineerd door psychiaters die normaal gedrag als psychische aandoeningen zien, en daardoor goedbedoelende ouders, leraren en politici misleiden. De kinderen worden van kleins af aan onderdrukt met drugs.”

Wist je dat Eric Harris aan de antidepressiva zat toen hij besloot op Columbine te gaan schieten? Als je een beetje research doet, zie je dat eigenlijk elke dader van een schietpartij op een school aan de medicijnen zat.


DE VERNIETIGING VAN DE TOEKOMST
Oh, en als massaslachtingen op scholen nog niet genoeg zijn, de psychiatrische industrie maakt de kinderen ook nog dom:


“…de Verenigde Staten daalden van de 9de naar de 26ste plek op de wereldwijde lijst van academische status. In de tussentijd is de verkoop van ADHD-medicijnen 118 maal vermenigvuldigd.”

Dit is slechts een kleine selectie van de beweringen jegens psychologen/psychiaters. Er zijn ook nog kamers waarin psychiaters de schuld krijgen van verkrachting, marteling en honderden andere dingen waar ik nu niet verder op inga.


Als je denkt: “Meh, wie luistert er nu naar dit soort onzin van Scientologen?” Nou, bij de check-in van het museum, waar je je naam en beroep moet invullen, zag ik staan dat enorm veel bezoekers werkzaam zijn in de farmaceutische industrie. En toen ik het museum uitliep hoorde ik een jongen aan de telefoon zeggen: “Wist je dat de Holocaust is veroorzaakt door een psycholoog die met iemands hersenen had geknoeid? Dat heb ik nooit geweten!”

 
Oh, één ding nog. Bij het verlaten van het museum werd ik ook nog even tegengehouden door een medewerker. Hij attendeerde me op een rapper genaamd Chill EB, een aanhanger van de Scientology Kerk, die liedjes schrijft over psychiaters. En dat ik hem echt even moest checken. Dus!

HAHAHAHAHAHAHAHAHA.