Advertentie
This story is over 5 years old
reizen

We brachten een bezoek aan Yolo in Californië

Er bestaat een plaatsje in Californië dat Yolo heet. Alles is er redelijk Yolo.

door Jamie Lee Curtis Taete
28 april 2014, 7:00am

In het noorden van Californië, op ongeveer vijfentwintig minuten rijden van Sacramento, ligt Yolo.

Yolo ligt in ligt in de gemeente Yolo. Volgens de US Census had het in 2010 452 inwoners.

Het is de thuishaven van buurthuis Yolo – een buurthuis waar de gemeenschap van Yolo samen kan komen. Volgens een bord achter het raam is het ook mogelijk om het te huren voor bruiloften in Yolo en andere gebeurtenissen die in Yolo plaatsvinden. 

Er is ook een gemeentebibliotheek in Yolo. Daar zit ook een kinderdagverblijf in, en een faxservice, voor het geval dat je wat faxjes wil sturen vanuit Yolo.

In Yolo hingen borden waarop ik gevraagd werd om op Janene Boronio te stemmen. Zij probeert rechter te worden voor het gerechtshof in Yolo. Een taak waarvan je je kunt voorstellen dat Lil Jon die ook wel zou willen uitvoeren. 

Je kan ook sterke drank halen in Yolo. Dat kun je kopen bij een winkel met het bord “Liqour Yolo”. Ik sprak met de eigenaar en hij zei dat hoewel er wel eens mensen zijn winkel binnenkomen en vragen naar merchandise, hij niet van plan is dit te gaan maken. Hij gaf ook toe dat hij niet helemaal zeker wist wat Yolo betekende, maar wel dacht “dat er een liedje over was of zoiets.” 

Iemand was een hond kwijt, wat ontzettend naar is. Maar die hond was voor het laatst gezien in Yolo, wat misschien de scherpe randjes er een beetje af.

Je begrijpt het nu wel denk ik.

Er waren een hele hoop dingen met Yolo erop.

Het was niet echt grappig meer na ongeveer de derde keer.

Tsja.

Al met al zou ik zeggen dat Yolo, Californië een superleuk plaatsje is om te wonen of om eens langs te gaan als je denkt dat het woord Yolo grappig is.

Tagged:
YOLO
Californie
Vice Blog
Yolo bibliotheek
Yolo brandweer
Yolo alcohol