NAVO

10.15.16

Aan de Oekraïense frontlinie van de oorlog tussen het Westen en Rusland

Nu het conflict tussen het Oekraïense leger en de door de Russen gesteunde separatisten zijn derde jaar in gaat, keren we terug naar het front.

7.18.16

De oorlog in Oekraïne gaat ondanks de wapenstilstand gewoon door

VICE News ging naar Avdiivka om de Oekraïense militairen en burgers te ontmoeten die het vertrouwen hebben verloren in het zogenaamde staakt-het-vuren.

12.3.15

De Russen komen eraan: de nationale militie van Estland

Sinds de inmenging van Rusland in het Oekraïense conflict vorig jaar, staan de Baltische staten op scherp. VICE News ontmoet de leden van de Estse Defensie Liga die zich voorbereiden op een Russische invasie.

7.29.15

De gefaalde wapenstilstand in Oekraïne (Deel 1)

Op papier is er weliswaar een wapenstilstand uitgeroepen, in werkelijkheid is het in Oost-Oekraïne nog allesbehalve rustig. In deze docu filmt VICE hoe er nog altijd driftig op los wordt gevochten.

7.28.15

De Russen komen eraan: de grenzen van de NAVO

Sinds de gebeurtenissen in Oekraïne is de NAVO bezig met een enorm interventieleger op te bouwen. VICE News ging naar Polen, om een oefening bij te wonen.

12.16.14

Afghan Interpreters (Deel 1)

De Afghanen die als tolk werkten voor de Amerikaanse troepen worden nu aan hun lot overgelaten. Ben Anderson ontmoet de Afghaanse tolk Srosh, die moest onderduiken nadat de Amerikaanse mariniers vertrokken.

Advertentie