FYI.

This story is over 5 years old.

​Kan 100 mennesker sænke en yacht i GTA V?

"Jeg er på en luksusyacht, dude, tjek det ud! AAAAAAARRRRHHHH!"
November 2, 2016, 6:00am
Foto: RZED/YouTube

Denne artikel er oprindeligt udgivet af Motherboard

For alle jer, der spillede The Sims i de gode gamle dage og havde det fedt med at begå virtuelle mord ved for eksempel at slette trappen op fra poolen, så folk druknede, så er jeres syndige fornøjelse tilbage – sådan da.

YouTuberen RZ Editz, forkortet RZED, elsker at presse simulerede karakterer i computerspil til det yderste. Han har allerede undersøgt, om 100 mennesker på landingsbanen kan stoppe et landende fly i Grand Theft Auto V, og han prøver nu lykken med en lige så stor gruppe mennesker – denne gang på en yacht.

Advertisement

Er det bare mig, der bliver ramt af Titanic-nostalgi, eller er der andre, der også synes, de pludselig kan høre Celine Dion stemme? Efter båden viser sig at kunne holde til 50 passagerer, lykkedes det RZED at kæntre skuden ved at læsse dobbelt så mange på.

Med over 100 mennesker på luksusyachten ser det hele ud til at gå fint til at begynde med. Så begynder den hurtigt at miste farten, før den til sidst tilter bagover og giver efter for vægten af for mange kroppe. Før den går under, gynger yachten voldsomt, og folk bliver kylet af dækket, indtil hele skibet til sidst er under vand. Alle er næsten faldet af yachten og druknet.

Efter at have hvirvlet lidt rundt under havets overflade og befriet sig selv for alle passagerer, dukker en nu betydeligt lettere yacht op til overfladen igen. En fyr ligger bevidstløs og glider rundt på det glatte dæk, mens en anden går manisk frem og tilbage.

Ja, det er dybt forstyrrende, men hey, det er underholdning, ikke? Ehm, eller… måske er en død Sim eller to bedre end massemord i GTA 5.

Læs mere fra VICE og Motherboard:

Kan over 100 mennesker stoppe et landende fly i GTA V?

Sådan leger 'Westworld' med vores hang til traumatiske fortællinger

Få meget mere nyt fra spilverdenen på Waypoint – VICEs nye kanal dedikeret til gaming.