Intime billeder af ældre homoseksuelle mænd

FYI.

This story is over 5 years old.

Photo

Intime billeder af ældre homoseksuelle mænd

Matthew Morrocos billeder giver skønheden tilbage til en ofte glemt og nedgjort gruppe - aldrende homoseksuelle mænd. ​
March 7, 2016, 9:47am

Alle billeder af Matthew Morrocco

Denne artikel blev oprindeligt udgivet af VICE Canada

Hvis man man køber mediernes fremstilling, skulle man tro, at LGBT-personer enten får flasker i hovedet af hadefulde homofober på daglig basis eller lever et pailletindsvøbt liv med plukkede øjenbryn og promiskuøse byture. Det er sandt, at der er steder i verden, hvor LGBT-personer er udsatte, men derudover lever LGBT'ere også smukke, alsidige liv i en lang række byer over hele verden. Vores fotoserie "Being Gay Is Beautiful in…" viser på skift forskellige byers LGBT-miljø for at vise nuancerne i det levede liv.

Se Sarah Buthmanns fotoserie 'Det er smukt at være homoseksuel i København'

Denne gang har vi i stedet for en bestemt by valgt at fokusere på en underrepræsenteret gruppe - ældre homoseksuelle mænd. Fotografen Matthew Morocco møder sine motiver i metroen, supermarkedet, på gaden og på nettet. Han tager med dem hjem - både for at tage deres portrætter og for at lære dem at kende.

Billedernes komposition låner fra historiske malerier og forsøger at skildre det unikke i den homoseksuelle intimitet ved at udforske det visuelle samspil mellem sex og tæthed. Vigtigst af alt giver de skønheden tilbage til en ofte glemt og nedgjort gruppe - aldrende homoseksuelle mænd.

Advertisement

]