Jeg brugte Tinder Social i en måned – her er, hvad jeg lærte
Illustration af Adam Waito

FYI.

This story is over 5 years old.

Sex

Jeg brugte Tinder Social i en måned – her er, hvad jeg lærte

Konklusion: Det er en gangbang-tjeneste.

Denne artikel er oprindeligt udgivet af VICE Canada

Jeg downloadede Tinder i et svagt øjeblik efter et hårdt break-up. Inden længe sad jeg dagligt og swipede mig gennem den uendelige menneskekarrusel i et forsøg på at komme videre fra min ekskæreste. Jeg er ikke specielt stolt af det, men ¯\(ツ)/¯.

De fleste af mine oplevelser med appen har været ret overfladiske, omend seksuelle. Det er blevet standarden for mig at være sammen med en fyr og så blokere hans nummer efterfølgende. Men da den nye Tinder Social-tjeneste, der lader dig matche med en gruppe mennesker, hvis du også selv er i en gruppe, blev tilføjet, kunne jeg ikke lade være med at undre mig over, hvad den egentlig ville blive brugt til.

Advertisement

Med alle de der "no hookup"-profiler, man ser, er der tydeligvis et større udsnit af Tinders brugere, der anvender Tinder til andet end sex. Jeg kan ikke forklare hvorfor, men det er, hvad det er.

Tinder Socials identitet er forvirrende. Da det først udkom, blev det hyldet som et hjælpemiddel, hvormed du endelig kunne bruge appen til at koordinere orgier. Men det er ikke rigtig sådan, firmaet markedsfører det. Når du tilføjer en ven til din gruppe med Tinder Social, skal du vælge et forudindstillet svar på følgende spørgsmål: "Hvad laver I?" Det kan så ses, når folk begynder at swipe på din gruppe. Ligesom på almindelig Tinder swiper man, og hvis der er mindst en fra hver gruppe, der siger ja, kan man begynde at skrive sammen i gruppechat.

Alle de 27 mulige svar på det spørgsmål lader til at være forskellige måder at få Tinder Social til at virke sundt og stuerent, da man hverken kan vælge brugerdefinerede svar eller nogle seksuelt ladede betegnelser for sin gruppe. Her er nogle af mulighederne: "Vi skal i byen" (standarden), "Tøseaften i byen" (den ser man mest brugt hos grupper af fyre i et forsøg på ironi) og "Swipe til højre for at hænge ud med os i aften" (den mest kryptiske, ledsaget af en abe-emoji).

I et forsøg på at få en bedre forståelse for den verden, jeg desværre lever i, besluttede jeg mig for at bruge Tinder Social, indtil jeg havde været på tre dates. Jeg ændrede min profiltekst til "prøver bare at finde ud af om Tinder Social er hang eller gangbang" og gik i gang med at swipe.

Advertisement

Folk gik med det samme i fælden og delte egne teorier og forvirring omkring Tinders nye tjeneste, og hvad den skal bruges til:

Men jeg var nødt til selv at finde svaret.

DATE NUMMER ET

En af mine kolleger, Sasha Kalra (aka den 10. værste person på internettet ifølge Gawker), det kære menneske, sagde ja til at tage med mig på min første Tinder-gruppedate. Vi fandt ud af, at det er virkelig fucking svært at bruge gruppetjenesten som mand/kvinde-duo. Vi matchede ikke med nogen grupper, der havde kvindelige medlemmer, og Sasha er heteroseksuel. Derfor så han bare for det meste på, mens grupper af mænd lagde nådesløst an på mig. Der var blandt andet en situation, hvor en fyr stavede mit navn forkert og derefter sang en serenade for mig med Fetty Wap-tekster.

På selve daten var konstellationen meget den samme. Vi havde matchet med en gruppe på to fyre. Men det viser sig, at Tinder Social-grupper ikke nødvendigvis er sammensat med samtykke fra alle deltagende parter – hvis der er nogen, der har slået tjenesten til og er venner med dig på Facebook, kan du tilføje dem til en Tinder-gruppe, uden at de ved det. (Det skete for mig på et tidspunkt, og jeg følte mig misbrugt). I en gruppe, som vi matchede med, var der en af de to fyre, der ikke kunne komme med den aften, fordi han ikke engang havde opfattet, at han var blevet tilføjet til en gruppe.

Så vi mødtes bare med ham den ene fyr. Efter et par minutter på en bar fandt jeg ud af, at vi havde samme pusher fra mine rave-dage, så det havde vi i det mindste til fælles. Men på gåturen hjem dopede han os. Han hev en halvrøget joint op af lommen, som vi alle sammen røg lidt på. På det tidspunkt havde vi allerede besluttet os for at tage hjem hver for sig. Men efter et par minutter gik det op for mig, at jeg var så skæv, at jeg ikke kunne mærke mit ansigt. "Hvad fuck er det her for noget tjald?" spurgte jeg. "Når ja, der er phoenix tears i jointen," svarede han. Betydeligt skævere end jeg havde planlagt at være, lod jeg Tinder-fyr følge mig hjem. Da vi nåede til min gade, indrømmede han, at han kun var taget med på daten, fordi han virkelig godt kunne lide mig. Jeg gav ham et knus og gik hjem til min lejlighed for at koge alene.

Advertisement

Konklusion: Hang, men ville muligvis gerne bang

DATE NUMMER TO

Jeg besluttede mig for, at det nok ville gøre mit liv lettere, hvis jeg i stedet brugte Tinder Social sammen med en veninde, så jeg overbeviste endnu en om at dykke med mig ned i det helvede, jeg selv havde skabt. Og wow, det er betydeligt nemmere at bruge Tinder Social som en gruppe kvinder. Inden for fem minutter havde vi over ti valgmuligheder. Desværre valgte vi en gruppe med to finans-dudes, der ville på diskotek.

"Hvor meget koster det i døren?" spurgte jeg. "Vi har sat os fire på gæstelisten" svarede han. Vi ankommer, gæstelisten er forbi, og det koster 100 kroner i døren. Fed start.

Det her er os efter et kvarter i gaderobekøen. Du kan måske ikke fornemme det på billedet her, men vi havde lyst til at dø. Foto via skribenten

Så begyndte de at købe drinks til os – en ting, som finans-dudes som regel er gode til – og spurgte, om vi ville danse. "Klart," sagde jeg. "Jeg elsker at danse."

Men de her fyre troede åbenbart, at "danse" betød at dry-humpe på dansegulvet til Travis Scott. Jeg kyssede med den fyr, jeg var blevet sat sammen med – det viste sig, at de allerede havde valgt, hvilken kvinde de hver især ville have, før vi ankom. Det var OK. Men de blev ved med at grinde os selv efter vores gentagende forsøg på at rykke lidt væk for faktisk at danse.

Af en eller anden grund blev min veninde og jeg blev flere gange med vilje splittet op på klubben af fyrene. Og så skrålede min fyr med på samtlige generiske hiphopnumre, der blev spillet, og brugte herunder også det ord (og nej, han var ikke sort). Efter jeg kom op at skændes med ham om, at "Blasé" ikke er Futures sang, men bare en sang, han er featured i, flygtede jeg ud på toilettet. Der stødte jeg ind i min veninde. Vi så hinanden i øjnene og sagde på samme tid: "Lad os skride." Fyrene ventede på os på den anden side af døren. Ham, der havde valgt mig, spurgte, om vi alle fire skulle tage hjem til en af dem. Jeg sagde nej og brugte den klassiske undvigelsesmanøvre at give ham mit nummer, men aldrig skrive tilbage til ham.

Advertisement

Konklusion: Gangbang (forsøgt)

DATE NUMMER TRE

Efter flere mødeaftaler, en del ghosting og en masse systemfejl var jeg i den grad klar til at slette den her forbandede app.

Til sidst, i de tidlige afterparty-timer på en søndag, var der tre fyre, der lige havde været til bryllupsfest, der skrev til os. Kald mig bare gammeldags, men det tænder mig virkelig, når en fyr spørger mig flere gange, om jeg bor i Mississauga, selvom jeg ikke gør det.

Det viste sig, at det kun var to af de tre fyre, der kunne komme forbi, men det lykkedes endelig at få bekræftet min hypotese.

Konklusion: Gangbang

Læs mere om moderne kærlighed på VICE:

Jeg sendte et spørgeskema til alle jeg har knaldet med

Vi spurgte kvinder over hele Europa, hvad de bliver tiltrukket af på Tinder

Jeg prøvede at finde en kæreste med Pokémon GO