FYI.

This story is over 5 years old.

Kan over 100 mennesker stoppe et landende fly i GTA V?

Flyet er 2016, og de hjælpeløse mennesker på landingsbanen er os allesammen.
October 17, 2016, 8:22am
Foto: RZED/YouTube

Denne artikel er oprindeligt udgivet af Motherboard

Det kan ikke anbefales at stille sig på landingsbanen, når et fly lægger an til landing. Men det var lige præcis det, som over 100 beboere i den fiktive stat San Andreas gjorde for nyligt. Resultaterne var spektakulære, makabre og ubestrideligt grineren. Hvorfor? Fordi YouTuberen Rz Editz (forkortet "RZED") har optur over at sprænge rammerne i det højtelskede computerspil Grand Theft Auto 5 ved at konstruere sine egne scenarier i spillets modificerbare verden.

Advertisement

I den her video forsøger RZED at finde frem til, lige præcis hvor stor en gruppe af de stakkels san andreasianere, der skal til for at stoppe en Boeing 747 i spillet. Måske er det bare fordi, at nyhedsstrømmen har gjort mig til en sortseer, men for mig at se kan man sagtens se videoen som en metafor for menneskeracens nuværende tilstand. Flyet er 2016, og dér står vi allesammen på landingsbanen, svage og hjælpeløse, og forsøger at undgå at blive pløjet ned af massive sociopolitiske kræfter og klimaforandringernes uafvendelige katastrofe.

Jeg kan – med milde spoilers – afsløre, at de første par forsøg ikke ender godt for folkene på landingsbanen. Tjek den selv ud her.

Hvis du fik optur over det ovenstående eksperiment og gerne vil se flere GTA-karakterer blive nådesløst pint, plaget, tortureret og massakreret, kunne det være, du skulle udforske nogle flere af RZEDs eventyr i GTA-universet, som for eksempel "KAN 100+ MENNESKER STOPPE TOGET I GTA 5?"

Overvej måske også en lille pause fra internettet. Gå en tur, læs en bog eller tag en tur i svømmehallen.

Mere gamer-LOL fra VICE:

En hyldest til alle de bedste øjeblikke i 'Grand Theft Auto'

Hvorfor 2002 var det bedste år for computerspil nogensinde

Billeder af gamere, der går kolde til et gigantisk LAN-party