FYI.

This story is over 5 years old.

Sex

Når din kæreste dropper dig efter en trekant

Det er super frækt at hive en ekstra pige med i sengen, men kun indtil din kæreste forlader dig til fordel for hende.

Artiklens forfatter. Alle billederne bringes med hans tilladelse.

Denne artikel er oprindeligt publiceret i VICE Frankrig.

En gang i mellem skyper jeg med Bowie. Jeg bliver stadig lige så varm om hjertet, når jeg ser hende, som den første gang vi så hinanden. Jeg er overbevist om, at vi vil holde kontakten i mange år endnu. Hun ses også stadig med Hermine, som jeg også er begyndt at se igen. De lever lidt i deres egen verden, og Bowie har endda friet til Hermine for sjov.

Advertisement

Folk plejer at sige, at jeg er en slags evig teenager, også selvom jeg lige er fyldt 40. Nogle synes jeg er sjov nok, og andre synes jeg er totalt stenet, men de ser mig alle som en person, der har kontrol over sit liv ned til mindste detalje. Men de tager fejl. Jeg havde en brutal oplevelse for nyligt, som mindede mig om det.

Jeg bor sammen med min veninde Caroline. Hun er elektriker og har været sammen med halvdelen af alle de lesbiske og biseksuelle i Strasbourg. På hendes 25-års fødselsdag beslutter vi os for at gå ud og fejre det sammen med en masse af hendes venner. Mens vi drikker den ene øl efter den anden, lægger jeg mærke til en af de andre, som sidder over for mig. Ved første øjekast kan jeg ikke afgøre, om det er en mand eller en kvinde.

Læs også: Sådan føles det at have herpes som ung kvinde

Hun er høj og slank og har en sort T-shirt på. Hun ligner David Bowie, men med smaragdgrønne øjne. På et tidspunkt er det kun os to, og det er der, jeg lægger mærke til hendes diskrete men tilstedeværende bryster. Et stille vidnesbyrd om hendes kvindelighed. Hun taler til mig med sin barnlige men raspende stemme. Vi udveksler numre og aftaler at tage en drink dagen efter. Jeg ligger vågen og tænker på hende hele den nat.

Den næste aften får jeg hele hendes livshistorie. Hendes mor har været indlagt på psykiatrisk hospital i lang tid, og hendes far har hun ikke kontakt til, så hun har ikke så mange i sit liv, hun kan regne med. Det er tydeligt, at vi er interesserede i hinanden, så vi beslutter os hurtigt for at tage hjem til mig og have sex.

Advertisement

Hun holder mig om halsen og stirrer på mig med sine store øjne, mens hun hvisker: "Kan du lide det, min lille luder?" Jeg svarer ja og tilføjer, at jeg er hendes bitch, og at hun er min første mand.

Da vi kommer hjem i seng, sker der noget helt vildt syret. Efter vi skifter stilling, er det som om, at min pik bliver til hendes pik. Hun er meget androgyn og overtager på en måde mandens rolle. Hun holder mig om halsen og stirrer på mig med sine store øjne, mens hun hvisker: "Kan du lide det, min lille luder?" Jeg svarer ja og tilføjer, at jeg er hendes bitch, og at hun er min første mand. Få sekunder senere kommer jeg, og fra det øjeblik kan vi ikke leve uden hinanden.

Selvom vi begge to er glade for hinanden, fortæller Bowie mig, at hun gerne vil have sex med en pige. Det ser jeg ikke noget problem i. Jeg tænker, at det er en chance for at have sex med min veninde Hermine. Jeg mødte hende for fem år siden på internettet, og vi havde sex med hinanden nogle gange, inden vi blev venner. Hun sagde på et tidspunkt, at hun gerne ville prøve at være sammen med en kvinde.

Jeg er tiltrukket af dem begge to, så jeg begynder at udspørge dem begge, om de ville være interesserede i en trekant. Selvom der er mange, der fantaserer om det – 64% af mænd og 31% procent af kvinder ifølge en fransk undersøgelse – så har det aldrig rigtig sagt mig noget. Når det er sagt, så er tanken om de her to kvinder uden tøj på da ikke helt uden effekt. Jeg overtaler dem langsomt til det. De kender ikke hinanden, men det er jo derfor, at man har billeder af sig selv på Facebook.

Advertisement

Fantasien bliver til virkelighed et par dage senere, mens Bowie og jeg sover. Omkring klokken fire om natten vågner jeg af en besked fra Hermine, hvor hun spørger, om vi sover. Jeg svarer, at vi venter på hende og inviterer hende til at komme og ligge i midten. Et time senere er hun der, og så står vi der og ved ikke rigtig, hvordan vi skal starte. Jeg trækker mig lidt væk og lader dem nærme sig hinanden lidt. De tør ikke kysse hinanden, så jeg tager sagen i egen hånd. Hermine kysser mig, og bagefter kysser Bowie mig også. Så begynder tingene at tage fart. Mens jeg kysser med Bowie, sutter Hermine den af på mig. Bagefter sutter Bowie den af på mig, mens Hermine sætter sig på mit ansigt. Jeg nyder deres selskab i fulde drag, men de rører slet ikke ved hinanden.

Jeg tager en pause og sætter mig over på sofaen for at ryge en smøg. Jeg betragter dem i stilhed. De er meget intimiderede til at starte med, men efterhånden giver de slip og begynder at have sex, mens jeg kigger på. De går virkelig til den, og jeg tænker på, hvor heldig jeg er, at jeg er vidne til sådan et øjeblik.

Artiklens forfatter, hans eks-kæreste og hans eks-kærestes kæreste.

En uge senere, indser jeg min fejl. En aften er vi alle tre hjemme hos Hermine. De siger ikke en lyd hele aftenen, og jeg ender med at falde i søvn. Da jeg vågner seks timer senere, tager jeg dem i at have vild sex med hinanden på sofaen. Selvom jeg synes det er frækt, kan jeg ikke styre min jalousi.

Advertisement

Senere den dag er jeg til familiemiddag. Min far ender med at blive fuld, og min eks-kæreste er inviteret, fordi hun har et godt forhold til mine forældre. Jeg er fuldstændigt udkørt, da jeg kommer hjem. Jeg prøver at ringe til Bowie, men kan ikke komme igennem.

Fire dage senere finder jeg ud af hvorfor. De er i et forhold og er endda flyttet sammen. Bowie forklarer, at hun ikke kunne klare at bo hos sin far længere, så hun tog chancen og flyttede sammen med en, hun elsker. (!!!!!!). Det var min egen skyld. Det var min fejl, og det kostede mig min kæreste og min bedste (bolle)ven.

Et par dage senere ringer jeg til min psykiater for første gang i fem år. Vi snakkede oprindeligt op nogle problemer, jeg havde med mine forældre, så man kan roligt sige, at mine problemer havde ændret sig siden. Gennem vores snakke indser jeg, at jeg har elsket Bowie uden rigtig at være forelsket i hende. Mine følelser for hende har mere haft rod i fascination.

Læs også: Her er de løgne, som sexarbejdere fortæller deres forældre og venner

Efter to uger, hvor jeg prøver at genvinde mit tabte ego, indser jeg, at situationen er temmelig speciel, men også virkelig banal. Når folk finder sammen, starter det jo altid med et møde, uanset hvordan det møde finder sted. I det her tilfælde skrev jeg bare mig selv ud af forholdet. Ret hurtigt kunne jeg godt se det sjove i det, og vores fælles venner kunne sagtens drille mig lidt med det.

Advertisement

En aften ser jeg Bowie og Hermine på en homobar i byen. Hermine prøver at hilse på mig, men jeg svarer ikke rigtig og ignorerer dem bare. Til sidst på aftenen står de og venter på at hente deres jakker. Jeg passerer dem og siger "Godnat møgkusser." Det var heldigvis sidste gang, at jeg opførte mig så aggressivt over for dem.

Det var min egen skyld. Det var min fejl, der kostede mig min kæreste og min bedste (bolle)ven.

Efterhånden som tiden er gået, har mit forhold til dem udviklet sig. Jeg er gået fra at være deres elsker til at være deres fortrolige. Hermine har fortalt mig, at hun synes det er svært at bo sammen, fordi hun har vænnet sig til at være alene. Bowie har nogle psykologiske problemer, som ofte gør, at hun har brug for hjælp, når hun får et anfald. Jeg prøver at være der for dem begge to.

I juni tog vi ud i mine forældres sommerhus og festede i tre dage. Vores forhold har meget klarere linjer nu og er i det hele taget meget mere ærligt. Nogle gange har vi den samme nærhed, som da vi mødte hinanden for første gang. Vi vidste ikke på det tidspunkt, at det ville være slutningen på vores historie.

I dag er der ingen sure miner, og nu ses vi alle tre igen. Der kom ro på hele situationen, selvom Bowie og Hermine stadig kan skændes, så væggene skælver. Når man har sex med flere på en gang, så giver mig frit spil for alle de følelser, du går og tumler med - både had og kærlighed. Det er nok derfor, at det er så kompliceret, farligt og utroligt fascinerende.

Mere fra VICE:

Håndværkeren der jagter pædofile i sin fritid

Hvorfor er sexlegetøj til mænd så deprimerende?

Det kan være overraskende svært at have en trekant som kvinde