FYI.

This story is over 5 years old.

Sex

Mænd med mikropenisser fortæller om livet med en lillebitte pik

"Den er ikke stoppet med at vokse - den voksede bare aldrig."
Illustration: Joe Frontel

Denne artikel er oprindeligt udgivet af VICE Canada

Tidligere på ugen sad jeg og nørdede Instagram, da jeg stødte på et meme, hvor der stod, "Hvis du har en dårlig dag, så bare husk på, at der er kvinder derude, der får minipik i aften og lader som om, at de elsker det, fordi det er deres mand." Nedenunder stod der, "Vær glad for den lille USB-pik, baby girl."

Men for mænd med mikropenis, er det ikke engang for sjov – og det er det stigma, der følger med at have en pik, der nogle gange virkelig ikke er større end en USB-nøgle, heller ikke.

Advertisement

En mikropenis defineres som en penis, der i slap tilstand er over 2,5 gange kortere end en gennemsnitspenis i samme tilstand. Altså vil penislængden i alt skulle være under 6,3 centimeter.

Det anslås, at cirka 0,6 procent af verdens mandlige befolkning lever med en mikropenis.

"Det er ekstremt sjældent," siger Dean Elterman, der er urologisk kirurg ved Toronto Western Hospital, til mig.

Elterman fortæller, at man kan blive diagnosticeret med mikropenis som spædbarn, og at lidelsen som oftest skyldes en manglende tilførsel af testosteron til fosteret i livmoderen. Bliver det opdaget tidligt, er det muligt at behandle tilstanden med testosteronindsprøjtninger for potentielt at øge penislængden, men Elterman siger, at det ikke har nogen virkning efter pubertetsalderen. Det samme gælder de cremer, indsprøjtninger og piller, der kan købes på internettet.

VICE tog kontakt til en masse mænd med mikropenisser, for at høre, hvilken indflydelse deres manglende udrustning har haft på deres liv.

Jack, 29, Fort Worth, Texas

VICE: Hvor stor er din penis?
Jack: Det har varieret lidt, men på det sidste har den været 7,5 centimeter, og allerhøjest 9 (i stiv tilstand). I slap tilstand er den næsten udelukkende hoved, som regel under 2,5 centimeter, med en enkelt hudrynke ovenfor. Nogle gange går den simpelthen indad.

Hvornår gik det op for dig, at du havde en mikropenis?
Nok da jeg var omkring 11 år. Jeg havde set alle mine venner uden tøj på og opdaget, at jeg var betydeligt mindre end dem. For at være helt ærlig tror jeg, at min penis har samme størrelse i dag, som den havde, da jeg var 11-12 år gammel.

Advertisement

Hvordan havde du det med det?
Jeg kan huske, at jeg så Scary Movie, hvor der var den der baby dick-scene, og tænkte 'Wow, jeg er mindre end ham', og det sugede underligt i maven, da det gik op for mig. Jeg tror virkelig, at det kælenavn, "Baby Dick", brændte sig fast i mig, og siden da har jeg nok altid opfattet mig selv som en baby dick. Jeg har et tilbagevendende mareridt, hvor min mini-pik bliver blottet, og en eller anden pige siger: "Min toårige lillebrors pik er større end den dér."

Så det blev en fetich for dig?
Jeg tror i virkeligheden, at det er blevet en form for underbevidst forsvarsmekanisme for mig, som jeg bruger til at håndtere usikkerheder og sådan nogle ting. Meget af det skyldes nok, at mænd gerne vil have, at der bliver lagt mærke til deres penisser, og hvis der er nogen, der har en virkelig lille penis, vil de aldrig kunne tro på nogen, der fortæller dem, at den er stor, og så er det at være lille det næstbedste. Jeg datede en dominatrix og elskede, når hun bandt mig, og drillede mig med min "baby dick," "mini-pik," "lille diller," "ubrugelige orm." Det er en vildt ophidsende kombination. Jeg lod hende endda kneppe mig i røven med en strap-on for at bevise, at hun kunne være mere mand og have en større pik end mig, med min lille, patetiske baby penis.

Hvornår havde du sex for første gang?
Jeg var omkring 18 år, første gang jeg fik et blowjob, og 19 første gang jeg havde sex. Første gang jeg fik et blowjob, var det virkelig akavet, da jeg hev pikken frem. Det var ret tydeligt, at det overraskede hende, hvor lille den var, og så grinte hun lidt ad det. Første gang vi havde sex, vidste hun godt, at jeg var lidt mindre, så det var en rar oplevelse.

Advertisement

Så du fortalte hende det på forhånd?
Ja, jeg lavede nogle subtile referencer til det, og vi havde diskuteret det en smule, før hun så den. Jeg tror, hun var mere nysgerrig end noget andet.

Er det et handicap, når du har sex?
Jeg vil sige, at det på nogle måder er et handicap. Men fyre med mikropenis kan gøre op for det på andre måder, oralt og med hænderne for eksempel.

Hvordan er dit sexliv så nu?
Jeg har været gift i snart fem år. Det er cirka to måneder, siden vi sidst havde sex. Jeg har en mikropenis-ydmygelsesfetich. Nogle gange hjælper min kone også ved at rollespille og siger måske: "Din pik er så lille" og gør nar ad min utilstrækkelighed. Jeg har faktisk prøvet at få min kone til at sladre med andre om det, men det er hun ikke rigtig gået med til.

Har du nogensinde haft psykiske problemer, fordi du har en mikropenis?
Da jeg var yngre, tumlede jeg lidt med depression og et par selvmordsforsøg. Engang tog jeg otte hydrokodon og drak en halv flaske Jack Daniels, da jeg var omkring 15. Jeg har helt klart haft nogle problemer, der – kun delvist, tror jeg – er forbundet med, at jeg har en mikropenis.

Jesse, 23, Rock Port, Missouri

VICE: Hvor stor er din penis?
Jesse: Den er mellem 5 og 6,3 centimeter, når den er stiv. Den er omtrent på størrelse med en Bic-lighter.

Hvornår gik det op for dig, at din penis var mindre end gennemsnittet?
En ven og jeg var meget unge, jeg tror, han var syv, og jeg var seks. Vi løb altid rundt i skoven sammen. En dag skulle vi begge to tisse, og det gjorde vi så, mens vi næsten stod hofte til hofte. Allerede i den alder bemærkede jeg, at hans var betydeligt større end min.

Advertisement

Hvad ville din ideelle størrelse være?
12 centimeter.

Har du nogensinde haft en dårlig seksuel oplevelse på grund af din mikropenis?
Ja, da jeg mistede min mødom. Hun var blevet advaret om, at jeg var meget lille, så efterfølgende blev hun ved med at fortælle mig, hvor stor den var, og at jeg var kæmpestor, bare så jeg ville få det bedre. Så slog vi op cirka en uge efter, hvorefter hun gik rundt til alle og fortalte dem om min tilstand. Hun havde billeder at vise dem. Det måtte jeg høre en del for.

Har det påvirket din evne til at have sex?
Helt klart. Der er mange almindelige stillinger, som jeg er for lille til at lave. Jeg er slet ikke i stand til at dyrke sex stående, og kan egentlig kun knalde succesfuldt i tre eller fire stillinger.

Hvad er det for nogle stillinger?
Missionær med mig øverst, missionær med hende øverst, doggystyle, og det er nok det. Det er de eneste stillinger, jeg kan opnå penetration i.

Hvor ofte onanerer du, og er det svært?
Med et par dages mellemrum. Det er ikke nødvendigvis svært, det adskiller sig nok bare fra den måde, de fleste fyre gør det. Størstedelen af tiden er jeg nødt til at holde den med fingerspidserne.

Hvordan er dit sexliv så nu?
Jeg er gift. Hun kan faktisk godt lide min størrelse, men ærligt talt swinger vi, og det tror jeg gør meget for vores forhold.

På hvilken måde?
Hun nyder at se mig sammen med mænd og nyder også at tilfredsstille dem, og jeg kan faktisk godt lide at vide, at hun også får pik i normal størrelse, siden jeg ikke altid er nok. Efter vi begyndte at swinge, holder vi ikke længere noget tilbage seksuelt, og hun siger, at hun har været sammen med kæmpestore fyre og at det gjorde ondt at have sex med dem. Hun siger, at hun indimellem ville ønske, at min var større, men at hun nogle gange bare er glad for, at den ikke er stor nok til at gøre ondt på hende.

Advertisement

Har du overvejet penisforlængelse?
Efter at have researchet det har jeg fundet frem til, at de fleste indgreb ikke virker, og at dem, der faktisk giver resultater koster en bondegård.

Er der andet, du gerne vil dele om din penis?
Udover at have en mikropenis, er jeg også det, der kaldes delvist omskåret – hvilket vil sige, at en fejl under omskæringen efterlod mig med cirka halvdelen af min forhud. Penismæssigt har jeg helt klart trukket det korteste strå.

Neil, midt i 50erne, UK

Hvornår stoppede din penis med at vokse?
Min penis har altid været lillebitte, så vidt jeg husker. Den er ikke stoppet med at vokse, den er bare aldrig vokset.

Hvor stor er den?
Den er tre centimeter, når den er stiv, og ikke-eksisterende i slap tilstand. Den kan kun måles, når den er stiv. Den er på størrelse med en tokrone.

Fortæl mig om dit sexliv.
Jeg er biseksuel. Jeg har kun prøvet at have sex to gange. Det var umuligt. Jeg har oplevet, at kvinder har grint af mig, og det er derfor, jeg er holdt op med at date.

Kan du onanere?
Jeg kan onanere, men det er svært. Jeg kan ikke holde om den, kun gnide den.

Hvilken indflydelse har det haft på dig mentalt?
Det gør mig helt klart deprimeret og er grunden til, at jeg føler mig utilstrækkelig. Jeg har overvejet forlængelse. Det ville være fantastisk at have en ordentlig penis.

Chris, 42, Holland

Hvor stor er din penis?
I stiv tilstand er den 10 centimeter lang, hvilket ikke er mikro, men stadig meget lille. Slap er den et sted mellem nul og 2,5 centimeter. Jeg ville være tilfreds med bare et par centimeter til.

Hvornår lagde du først mærke til, at den var mindre end gennemsnittet?
Jeg bemærkede det i folkeskolen. Vi svømmede hver uge, og klædte om i det offentlige omklædningsrum, så jeg fandt hurtigt ud af, at min penis ikke lignede de andre drenges. Det gjorde de også.

Advertisement

Hvornår stoppede den med at vokse?
Omkring min 12. fødselsdag.

Hvordan var din første seksuelle oplevelse?
Da vi var omkring 12 år, onanerede en god ven og jeg sammen. Han fik mig til at indse, at en penis kunne mere end bare at tisse. Min første oplevelse med rigtig sex var som 26-årig – indtil da var jeg jomfru.

Har du nogensinde haft en særligt pinlig seksuel oplevelse på grund af din mikropenis?
Så skulle det være første gang, jeg havde sex. Jeg mistede mit kondom, og det var ekstremt svært at finde igen oppe i kvinden. Det er ret almindeligt at miste kondomer, så jeg besluttede mig for at købe en mindre størrelse, hvilket man kan på internettet.

Hvordan har det påvirket din ydeevne i sengen?
Det har ikke haft nogen indflydelse på, hvordan jeg præsterer i sengen. Fordi jeg bruger mindre kondomer, mister jeg dem ikke længere, og samtidig er det muligt at dyrke sikker sex med min kone. Min ydeevne er udemærket, da min kone ikke ligefrem insisterer på, at vi skal lave hele Kama Sutra. Vi prøver ikke nye stillinger. Men det er ikke på grund af min lille penis.

Fortæller du sexpartnere om din mikropenis, før I har sex?
Det gør jeg ikke – det fandt de selv ud af. Men der var ikke nogle af dem, der brokkede sig over det.

Læs mere VICE:

Sådan sutter du din egen pik

Disse stoffer giver dig skrumpediller

NSFW: Den her video af en fyrs pik, der falder ud mens han danser til 'Work', er det smukkeste på internettet