VICE vodič za sve i odmah

Kako je jedna seks igračka sjebala ceo aerodrom

Obezbeđenje aerodroma ju je, nekako, pomešalo sa bombom.
09 Avgust 2018, 10:30am
Fotografija vibratora: Vikimedia komons; fotografija obezbeđenja: Justin Sullivan/Getty Images

Sa svim zastrašujućim stvarima koje mogu da vam se dese tokom letenja - motori koji eksplodiraju, kutije iznad glave koje se zapale, sukobi koji izbijaju na terminalu - agencije zadužene za bezbednost aerodroma zaista ne mogu da ne budu preterano oprezne kada je reč o obezbeđivanju sigurnosti svih koji lete u metalnim tubama. Međutim u utorak, aerodromsko obezbeđenje u Berlinu je bilo, možda, previše oprezno i nekako je zamenilo bezopasnu seks igračku za potencijalni eksploziv.

Prem pisanju RT, agenti berlinskog Šunefeld aerodroma otkrili su sumnjiv predmet tokom rendgenske provere i zatvorili su ceo terminal, evakusali putnike, i zaustavili veliki broj letova. Nakon što je policija pronašla putnika u čijem prtljagu je potencijalna bomba, okružili su ga automatskim oružjem zahtevajući od njega da kaže šta se nalazi u njegovoj torbi. Navodno, postiđen zbog toga što je veliki broj ljudi sa oružjem pronašao njegovu seks igračku, lik je rekao da je ubasio neke "teh stvari", prenosi CNN. Potom je seto i gledao kako neko iz odreda za eksplozive pažljivo prilazi njegovom prtljagu.

“Nakon 60 napetih minuta, [član odreda za eksplozive] se vratio smejući se", rekao je putnik za RT. "Ručna granata je bio, zapravo, En Samers vibrator koji smo moja devojka i ja kupili dve nedelje ranije".

Mora da se pitate koliko haj teh je morala da bude seks igračka ovog tipa kada je pokrenula bezbednosnu krizu. Da li je reč o običnom vibratoru, ili nečemu što je mnogo intezivnije - poput ovog Magic Wand-a, ili, možda, ove ove stvari koja jako čudno izgleda? A opet, možda nije potrebno mnogo da bi seks igračka bila proglašena "sumnjivim predmetom" - već se digla panika zbog njih na aerodromima u Tajlandu, Sudanu, Australiji, i šire.

Pored toga što je postiđen jer se gomila policajaca smejala njegovom dildu, putnik je zbog čitave frke propustio let. Odlično odrađen posao bezbednjaci!. Ako u prtljagu dozvoljavate kamp peći, ogromne jastoge, sekire, oružje, and i ove kristale trebalo bi da možemo da spakujemo i vibrator bez da budemo obeleženi kao potencijalni teroristi.

Pratite Drua Švarca na Tviteru.