Ovaj ludački intervju o ’Blejd Raneru’ bi mogao da bude bolji od samog filma

Neka vas srdačan smeh Harisona Forda zbog ljubavi Rajana Goslinga prema pletenju isceli i revitalizuje.

|
okt 6 2017, 11:02am

skrinšot: youtube

Harison Ford ne deluje kao neko ko je posebno sklon humoru. Naravno, Han Solo se par puta iskezio, a Indijan Džons je imao par solidnih fazona, ali tog čoveka ćemo retko videti kako se smeje. Čak i kada se bavi komedijom i reguliše njujorški saobraćaj, i dalje izvodi varijacije na svoju standardnu ulogu gnevnog, žestokog mrguda.

Ali tokom intervjua na ITV-u u emisiji Alison Hamond, Četvrtkom ujutru, Ford je pokazao svoju stranu koja je mogla da se vidi samo na nekoliko retkih fotografija iza scene na snimanju Ratova zvezda – čovek je imao prokleti napad smeha.

On i njegov partner iz filma Blejd Raner 2049, Rajan Gosling, trebalo je da pričaju o svom novom filmu za koji se – iako vizuelno izuzetan, brilijantan, ili šta god – teško može reći da je duhovit. Umesto da diskutuju filmu, ili da po milioniti put prepričavaju zaplet, njih dvojica su jednostavno ćaskali ni o čemu posebnom. Cela stvar odlazi dođavala gotovo smesta, i pretvara se u predivnu zbrku blesavog smeha.

Harison Ford se cereka, grohotom smeje, zacenjuje, kikoće i rida. Jesu li ovo izrazi koje biste inače povezali sa čovekom koji se jednom stoički izborio sa teroristima u predsedničkom avionu? Ne, ali to se ipak dogodilo. I bilo je veličanstveno.

Pogledajte ceo klip iznad, i neka vas srdačan smeh Harisona Forda zbog ljubavi Rajana Goslinga prema pletenju isceli i revitalizuje. Nema na čemu.

JOŠ NA VICE.COM:

Konačno, Blade Runner 2049 trejler koji ima smisla

Sećate se kad je Rajan Gosling svirao u got bendu i stalno pevao o smrti?

Ponovo smo gledali "Kad jaganjci utihnu" 2017. godine

Više na VICE
VICE Channels