Reklame
Internet

Pričali smo sa japanskim komičarem koji svlači stolnjak sa kite

WES-P je rekao da je izvođenje ovog trika teško kao sam život.

pisao Manisha Krishnan
25 Mart 2018, 6:00am

WES-P pre i nakon uspešnog klipa. Fotografija: Jutjub skrinšot.

Tekst je prvobitno objavljen na VICE Canada.

Prvi put sam naleteo na japanskog komičara WES-P-a kada mi je drug poslao neki njegov post sa Instagrama uz opis “Ovo je lik koji izvlači tkaninu ispod tanjira i šoljica koji mu stoje na kurcu. I baš je dobar u tome!”

Bio je to sažet opis i odmah me je zaintrigirao. Otišao sam na WES-P-ijev Jutjub kanal i oduševio se kad sam video da ima tone klipova kako na različite načine izvlači maramicu ispod posuđa na kurcu. Koristio je usisivač, metar, čak i motorizovanog plišanog psa kako bi sklonio maramicu sa penisa, ostavljajući posuđe netaknuto.

Izgleda da je tridesetogodišnji komičar, koji živi u Tokiju, počeo da izvodi trik prošlog juna i trebalo mu je oko godinu dana da ga uvežba.

U jednom klipu koristi “vodenu raketu”, kako bi izvukao plavu tkaninu ispod tacne i šolje ispunjene žutom tečnošću sa njegovog penisa. Prvi put mu se prospe (nadam se da nije bilo vrelo). Ali uspeva već u sledećem videu.

U narednom klipu, namešta stolnjak između guzova. Ostatak stolnjaka pokriva stočić na kome se nalazi čaša vina i tanjir. Steže dupe i pravi polukrug, povlačeći stolnjak, nekako uspevajući da ne prospe vino ili obori činiju.

Često nosi samo leptir mašnu i neku krpicu, ali mu zapravo nikada ne vidite penis. Svi klipovi su montirani uz One More Time od Daft Panka.

Nema sumnje da WES-P poseduje veoma specifičan talenat i ja sam imao tonu pitanja za njega. Mogli smo da komuniciramo jedino preko Gugl translejta i mejla, pa je intervju malo kratak, ali dovoljno poučan.

VICE: Kada si počeo da izvodiš trik sa izvlačenjem tkanine?
WES-P:
To je poznat trik u Japanu, a ja sam se trudio da ga unapredim. Kako sam komičar u Japanu, radim ono što će nasmejati ljude širom sveta.

Koliko je teško izvesti trik?
Teško kao i sam život.

Koliko pokušaja ti je potrebno kako bi trik uspeo?
Pa u proseku 30 pokušaja.

Koji je najteži trik koji si izveo?
Izvlačenje stolnjaka sa venitlatorom je bilo dosta teško.

Da li ti ikada bude hladno pošto si go?
Navikao sam se na hladnoću, jer sam često go.

Da li si nervozan kad si go pred kamerom?
Da, osećam se tako.

Kako ljudi reaguju?
“O, bože!”

Šta tvoja porodica i prijatelji misle?
Prvo im se nije dopalo, ali sada uživaju da gledaju.

Tagged:
penis
τρικ
Jutjub
WES-P
japanski komičar