Reklame
Film

Kijanu Rivs je postao bog i Sunđer Bobu

On se pojavljuje kao neka vrsta spiritualne vizije u novom trejleru film 'Sunđer Bob 3'.

pisao River Donaghey
15 Novembar 2019, 11:32am

screenshot via trailer

Kijanu Rivs iza sebe ima sjajnu godinu. Glumio je u rom-komovima i u akcionim filmovima i odličio da reprizira dve svoje možda najpopularnije uloge—takođe, postao je i omiljeni lik celog interneta, a na neki način je uspeo da ostane izrazito ponizan za vreme svega ovoga. Ovaj čovek je čak uspeo i da ućutka Stivena Kolberta svojim spiritualnim govorom o prirodi morala. A sada, kako se čini, odlučio je da proslavi početak nove decenije na najtipičniji mogući način za njega: tako što će, uh, odglumiti neku vrstu boga u najnovijem Sunđer Bob filmu?

U četvrtak, Paramount je objavio trejler za treći Sunđer Bob film, i da, Kijanovo pojavljivanje deluje dosta upečatljivo. Evo, obratite pažnju kako to izgleda:

Novi nastavak Sunđer Boba, koji nosi naziv Sponge on the Run, prati ovog čudnog, CGI Sunđer Boba u njegovoj potrazi da nađe Garija, koga su izgleda “pužnapovali“ i—čekaj, koga je briga? Važno je samo da se Kijanu Rivs pojavljuje u ovom filmu i da glumi neku vrstu spiritualnog bića koje se pojavljuje u mističnom kotrljajućem žbunu.

Možda se pitate zbog čega je Kijanu Rivs u ovom filmu. Zbog čega se pojavljuje kao neka vrsta svete spiritualne vizije sa neobjašnjivim znanjem u oblasti keltskog vokabulara? Ko zna! Koga je briga! Ništa više nema smisla.

Kotrljajuće seno Kijanu je sada vaš bog. Naviknite se na to.

Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE US.

Tagged:
Nickelodeon
Filmovi
Kijanu Rivs
Sunđer Bob
trejleri
Sunđer Bob Kockalone