VICE vodič za sada i odmah

Harvija Vajnstina sada šamaraju po restoranima

Muškarac je klepio par puta osramoćenog holivudskog mogula dok je prijatelj snimao ceo incident
11 Januar 2018, 8:34am
Photo by LOIC VENANCE/AFP/Getty Images

Posetilac restorana u Arizoni je ovog utorka išamarao Harvija Vajnstina i nazvao ga "smrdljivim govnetom" dok je njegov ortak sve snimao, javio je TMZ.

Vajnstajn, koji je navodno u toj državi zbog terapije, večerao je u utorak u skupom Skotsdejl restoranu sa svojim terapeutom, kada ga je neko prepoznao. Prema TMZ, posetilac restorana pod imenom Stiv, prišao je osramoćenom mogulu dok je on sedeo za stolom. Rekao mu je da mnogo voli njegove filmove i pitao ga je za fotografiju, ali ga je Vajnstin odbio. Rukovali su se i Stiv je otišao nazad za svoj sto – ali kada je Vajnstin ustao da ide, muškarac ga je zaustavio.

Stiv – koji je rekao za TMZ da je "dosta popio" - zamolio je prijatelja da počne da snima pa je prišao Vajnstinu. Na snimku napravljenim telefonom, muškarac kaže Vajnstinu "da odjebe" i da je "smrdljivo govno" nakon čega mu je lupio dva šamara spoljnim delom šake.

Vajnstin je napustio restoran i nije ga prijavio policiji, ali je pres sekretar Paradjz Vali policije rekao za Hollywood Reporter da su upoznati sa incidentom. Ukoliko Vajnstin odluči da ga prijavi, Stiv bi mogao da bude u problemu.

U sredu, Vajnstinov pres sekretar je potvrdio ono što je TMZ objavio za Reporter, i rekao da je priča koju je taj tabloid izneo "tačna".

Policija u tri različita grada trenutno istražuje Vajnstina nakon što ga je 80 žena optužilo za seksualno uznemiravanje, napad i silovanje. Policija u Los Anđelesu je već prosledila dva različita predmeta okružnom tužiocu.

JOŠ NA VICE.COM:

Sve gadosti koje je Harvi Vajnstin navodno radio u Miramaksu

Kako Harvija Vajnstina izvesti pred sud

https://www.vice.com/rs/article/9kqm8y/kako-se-izviniti-vodic-za-muskarce