Reklame
fenomeni

Japan se baš naložio na novu Coca-Colu koja vas tera u WC

Ništa kao piće koje nosi opasnost da se userete.

pisao Ruby Lott-Lavigna
11 Januar 2018, 10:40am

Photo via Flickr user awee_19

Ovaj tekst je prvobitno objavljen na MUNCHIES

Japan je poznat po tome što se tamo rade čudne stvari sa hranom. Bilo to testiranje pržene piletine koja nema miris pržene piletine, stavljanje glumca Nika Kejdža na grickalice ili dodavanje majoneza u miks za palačinke (zašto?), ova zemlja ima neograničen apetit za neobičnom hranom i pićem.

Zbog toga se nismo iznenadili kada smo čuli da Coca-Cola koja vas tera da serete prošla odlično kod japanskih mušterija.

Coca-Colu verovatno ne asocirate sa novogodišnjim odlukama ili, pa, kenjanjem, ali njeno novo piće Coca-Cola Plus se nada da će probiti japansko tržište zdravstvenih prehrambenih proizvoda - tako što će pomoći sa probavom. Prvi put je puštena u promet u martu prošle godine u Japanu i dobila je ocenu zlatnog standarda od FOSHU - Hrane koja je namenjena za zdravstvenu upotrebu.

Kako prenosi list Wall Street Journal, Coca-Cola Plus pomaže u digestivnom procesu zato što sadrži pet grama dekstrina po flaši. Ali to što vas tera u WC nije njena jedina prednost.

Kako navode u izveštaju za medije iz Coca-Cole, ovo piće takođe pomaže da se “suzbije zadržavanje masti i održava umerena količina triglicerida u krvi nakon jela.“ I u slučaju da nismo bili jasni ranije - tera vas da serete.

Palačinke od majoneza odjednom ne deluju tako loše.

Još na VICE:

Žene otkrivaju zašto se lože na govna

Slučaj kofe govana na Novom Beogradu, i ko će to da očisti

Ovom tipu su hirurški izvadili 14 kila govana

Tagged:
vice
Munchies
japan
coca-cola
wc
Probiotik
hrana
кока-кола
Piće
Zdravlje
govna