Reklame
VICE na TV

VICE na TV O2 ovog vikenda

Posle letnje pauze, VICE na O2 televiziji svake subote i nedelje.

pisao VICE Srbija
16 Septembar 2017, 11:46am


Nova sezona VICE emisija ove nedelje kreće na O2 televiziji i to u dva nova termina.

Oba dana vikenda od 23 časa rezervisana su za uzbudljive priče Vice produkcije.

Subotom u 23:00 uživajte u filmovima iz sveta sporta - od intervjua sa kultnim i anonimnim herojima, priča o retkim sportovima i dokumentarnim filmovima o svetu sporta koji se dešava i van terena.

Nedeljom u 23:00 gledajte najnoviju VICE produkciju dokumentarnih filmova iz celog sveta. VICE autori iz Srbije i ostatka sveta istražuju, otkrivaju i oslikavaju realnost u kojoj živimo kroz priče i ljude koje manje viđate u medijima.

O2, subota 16.septembar u 23 sata

VICE SPORTS

ŠAMPIONI ULICE

Do uspeha u životu se često dolazi zaobilaznim putem. To se posebno odnosi na sport. Projektovani sportisti nekada ne postanu profesionalci, a neki klinci krenu težim putem i postanu neočekivani heroji. U "zemlji košarke" skoro svi znaju da tapkaju loptu i šutiraju na koš, ali samo četvoro ljudi može da se pohvali da su najbolji na svetu u uličnom basketu. VICE Srbija predstavlja momke iz Novog Sada, koji se i pored neodgovarajućeg statusa u zemlji, bore za uslove da nastave da budu izuzetni u sportu kojim se bave.

KARMELO ENTONI NA ULICAMA KUBE

Karmelo odlazi na Kubu da istraži uspon fudbala u naciji koja je sinonim za bejzbol. Tamo se vozi po kiši u kabrioletu iz pedesetih i usput kupi neke sveže srolane kubanske cigare.

O2, subota, 17.09. u 23 sata

BROJ KOJI NEMAM

Sve je veći broj kladionica i kockarnica u Srbiji u kojima sede srednjoškolci i studenti. Oni, neretko u potrazi za "lakim novcem" gube i ono malo para što imaju. Neki od njih prokockali su 10.000 evra u jednom danu i tako završili na lečenju bolesti zavisnosti. Oni su pristali da za VICE ispričaju svoje priče.

MLADI HEROJI: MOJ PUT DO VRHA

Staša Gejo je najuspešnija penjačica u istoriji fri klajmbinga, ne samo u Srbiji, već i u regionu. Prva je u Evropii sedma u svetskoj konkurenciji. Uskoro prestaje da nastupa u statusu juniorke. Radomir Mikić je najmlađi i najperspektivniji srpski planinar, sa nekoliko osvojenih vrhova preko 5000 metara nadmorske visine. Upoznajte ove Mlade heroje.

Tagged:
VICE Sports
o2
Televizija
dokumentarci
Filmovi