Tarantino i Dejvid Finčer su odabrali istog glumca za ulogu Čarlsa Mensona

Dejmon Herimen mora da je neverovatan u igranju najčuvenijeg vođe sekte jer će igrati Mensona i kod Tarantina i u novoj sezoni serije "Mindhunter".

|
10 september 2018, 1:12pm

Fotografija levo: Mindhunter putem Netfliksa;  Fotografija Mensona desno: Albert Foster/Mirrorpix/Getty Images.

Prošle nedelje je objavljeno da je Kventin Tarantino konačno odabrao ko će mu igrati Čarlsa Mensona u novom filmu: Dejmon Herimen iz serije Justified. I iako nije jasno koliko će Menson biti bitan karakter u filmu Once Upon a Time in Hollywood (pored svih ovih zvezda koje su već potvrđene), ispostavilo se da će Herimen imati mnogo prostora da istraži lik čuvenog vođe sekte—jer će igrati Mansona i u novoj sezoni serije Mindhunter na Netfliksu.

Kako piše Collider, reditelj serije Mindhunter Dejvid Finčer je odabrao Herimena mnogo pre Tarantina, s obzirom da su scene sa Mansonom za novu sezonu snimljene u julu. Ne zna se da li ga je Tarantino odabrao jer je video taj materijal ili zato što ga je sam pronašao. U svakom slučaju, Herimen mora da je neverovatan u tumačenju Mensona kada je ubedio ova dva reditelja da mu daju istu ulogu.

Prema izveštaju Collider-a, uloga u Mindhunter je mala i uključuje samo par scena intervjua sa FBI agentima. Druga sezona serije je smeštena u kasne sedamdesete i rane osamdesete, što znači da će Harimen igrati dve jako različite vrste Mensona. Once Upon a Time in Hollywood se dešava tokom 1969, tokom ubistava koja su "proslavila" Mensona. Osamdesetih je Menson već bio sredovečan i u zatvoru, i u javnosti se pojavljivao samo da kroz intervjue u kojima je nekoherentno lupetao.

Još uvek se ne zna datum premijere druge sezone Mindhunter, ali pošto snimanje još uvek nije gotovo, teško da ćemo nove epizode videti pre premijere Once Upon a Time in Hollywood sledećeg leta.

Sledeća godina preti da bude Mensonova.

Više na VICE
VICE Kanali