Quantcast
VICE vodič za sad i odmah

Pogledajte trejler za novi jezivo osvetnički film reditelja “Jastoga”

Kolin Farel i Nikol Kidman pojavljuju se u trileru Jorgosa Lantimosa o hirurgu čija porodica pati od misterioznog prokletstva paralize.

VICE Stuff

Likovi reditelja Jorgosa Lantimosa nalaze se u grubim bizarnim svetovima, suočeni sa nemogućim odlukama kao što su kako podići decu u sistemu strogih čudnih pravila (Dogtooth) ili biranje prave životinje u koju ćete se pretvoriti ako ne nađete ljubav (Jastog). U poslednjem trileru, The Killing of a Sacred Deer, Lantimos se drži mračne formule, prateći život hirurga čija mračna prošlost iskrsava i dovodi njegovu porodicu u rizik.

U prvom trejleru za A24, srećemo Stivena (Kolina Farela), britkog kardio-hirurga I bivšeg alkoholičara koji naizgled ima normalnu porodicu: ženu Anu (Nikol Kidman), 14-godišnju ćerku Kim (Rafi Kasidi), i 12-godišnjeg sina Boba (Sani Suljić). Tu je i Martin (Beri Keogan), klinac koji se muva oko hirurgove ćerke Kim, dok svaki član Stivenove porodice, jedan po jedan, dobija čudnu bolest koja ih ostavlja delimično paralizovane.

Trejler je ispunjen uznemirujućim snimcima Ane, Kim i Bob koji padaju na zemlju – dok udaraju glavom na betonski pod, vuku ih po bolničkom hodniku i odguruju se rukama kroz sobe. Kako navodi Vulture, svi su žrtve bizarnog prokletstva koji je bacio Martin tražeći osvetu koje će se okončati smrću u najgorim mukama.

The Killing of a Sacred Deer osvojio je nagradu za najbolji scenario u Kanu i proglašen za "briljantni", "hipnotišući" pogled na krivicu i nadoknadu. Ako ste okej sa tim da se totalno isprepadate, bacite pogled na trejler gore.

The Killing of a Sacred Deer stiže u bioskope krajem oktobra.

„Jastog" je genijalan film o usamljenim ljudima koji se pretvaraju u životinje

Pogledajte VICE filmove nominovane za Emi nagrade

Poslednja epizoda „Igre prestola" nas je pripremala za brutalnu bitku