Reklame
Svaštara

U novoj sezoni Narkosa, meta je Kali kartel

Večeras!

pisao VICE Staff
01 Septembar 2017, 9:25am

Fotografija: Netflix

U krimi seriji Narkos možda više nema Pabla Eskobara, ali trgovina narkotika nije umrla sa njim. U novom trejleru pred premijeru treće sezone, večeras, 1. septembra, ima krvi, oružja, koksa i brada- svega što volimo u ovoj seriji.

Prve dve sezone su se bavile pokušajima agencije DEA da uhvate Eskobara i unište njegov kartel. On je ubijen u poslednjoj epizodi koja je emitovana. Ovog puta američka agencija za narkotike našla je novu metu: narko kartel Kali.

Tokom devedesetih, Kali kartel je bila ogromna, međunarodna organizacija koja se bavila proizvodnjom i distribucijom droge, sa doušnicima i saradnicima u državnim aparatima po celom svetu. Zbog toga ih je DEA nazivala „Kali KGB".

„Bili su jebena kokainska korporacija. Mogli su da budu jedna od najvrednijih kompanija na berzi!" u trejleru kaže Pedro Paskal, koji glumi DEA agenta Havijera Penju.

Serija će sigurno imati i četvrtu sezonu, ali još uvek se ne zna da li će se i u njoj glavni likovi boriti protiv Kali kartela ili će ostareli Penja juriti Čapoa ili nekog sličnog.

Premijera treće sezone je 1. septembra na Netfliksu.

Više na VICE.COM:

Pogledajte ekskluzivni snimak smrti Pabla Eskobara u "Narkosu"

Današnji gangsteri pored kojih Skarfejs izgleda kao mlakonja

Koliko se Srbija radi kokainom