Linda Hamilton će se opet šibati sa Terminatorima

Ona i Švarceneger će igrati u novom filmu čija će se radnja dešavati nakon “Terminatora 2” tako da možete da se pretvarate da oni užasni nastavci nisu ni snimljeni.

|
okt 12 2017, 12:38pm

fotografija: youtube

Linda Hamilton će sa Arnoldom Švarcenegerom igrati u novom Terminator nastavku, i tako će posle 25 godina ponovo biti Sara Konor, izveštava Hollywood reporter.

Šesti film Terminator franšize, koji još uvek nema naslov, izgleda će okupiti „celu ekipu". Džejms Kamerun, koji je osmislio celu franšizu i režirao prva dva- jedina vredna- film, ponovo će biti producent, a Tim Miler (Deadpool) režiser filma.

„Linda je bila mnogo značajna za to što sve znači i ko sve može biti zvezda akcionih filmova i njen povratak će biti neverovatno snažna poruka", rekao je Kamerun ove nedelje.

„Postoje tipovi od 50, 60 godina koji u filmovima ubijaju zlikovce", rekao je Kamerun, „ali nema primera da to rade žene."

Hamilton se uglavnom pojavljivala na televiziji od Terminatora 2. Bila je u „Weeds", i gostovala je u celoj jednoj sezoni zaboravljenog sitkoma „Chuck", ali je verovatno najveći deo vremena radila zgibove i urezivala emo poruke na klupe u parkovima čekajući da ponovo igra Saru.

Kamerun i Miler su rekli da će se novi film direktno nastavljati na T2, što znači da verovatno više nećemo morati da razmišljamo o tome šta je značio „Terminator: Genisys" ili da objašnjavamo sebi zašto je Kristijan Bejl igrao Džona Konora.

„Tražimo curu od oko 18 godina na kojoj bi bio fokus nove priče", rekao je Kamerun. „Manipulisaćemo vremenom, imaćemo likove i iz budućnosti i sadašnjosti. Biće novih likova ali Linda i Arnold su tu da budu „sidro" novog filma."

Ne zna se još uvek kada će Terminator 6 ući u produkciju, ali ako se sve bude kretalo po planu, ovo će biti prvi film nove trilogije. Filmske franšize, kao ni terminatora, izgleda je nemoguće ubiti.

JOŠ NA VICE.COM:

Prete li nam roboti ubice

Terminator i ja - u Švarcijevom prisustvu za samo 2,100 dolara

Arnold Švarceneger će zameniti Donalda Trampa u emisiji "Slavni šegrt"

Više na VICE
VICE Channels