Ovaj brižni ćale koji je pomogao svom sinu da odbrani gol je pobednik dana

Nema 'leba od stajanja i gledanja - valja i pomoći detetu kad je u nevolji.

|
14 Novembar 2018, 10:23am

Twitter skrinšot : @chris_wilks

Znam šta ćete reći - roditelji uništavaju omladinski sport. Svi mi mrzimo onog lika koji stoji na tribinama i vređa sudije i protivnike, dok sve vreme kenja trenreu da nema pojma. Međutim, ovaj put ćemo nastaviti ustupak i pohvaliti ovog gospodina koji je svojom pravovremenom intervencijom umalo spasao ekipu njegovog sina.

Elem, ovaj divan snimak stiže nam iz Velsa, sa utakmice petlića FC Hlanilara protiv Bou Strita. Mladi golman Bou Strita je pažljivo slušao šta ga otac savetuje, a napadač Hlanilara je rešio da iskoristi tu situaciju i uputi udarac na gol. I šta je otac mogao da uradi, osim da...doslovce ubaci svog sina nazad u akciju?

Pogledajte vi ovo :

Ćaletov plan je na kraju ipak propao, jer je još jedan klinac iz Hlanilara ispratio celu akciju i ubacio loptu mrežu. Uostalom, tako mu i treba - ne zaboravite da je njegov sin izgubio ritam jer ga je matori zamajavao. Nemamo pojma kako će ovaj potez uticati na karijeru mladog golmana, ali jedno je sigurno - više nikada neće skrenuti pogled sa lopte dok je meč u toku. Pa ni ako ćale krene da mu drvi.