bahato parkiranje

Svi smo mi ovaj lik koga su blokirali na parkingu

Kada te život zablokira na parkingu, ubaci u brzinu i zabij se u njega.
12 Februar 2019, 12:14pm
lik parking2

Ako sebe smatraš za osobu koja i poštuje propise i druge ljude, parkira na obeležnim mestima umesto na trotoarima, kolovoznim trakama i ispred drugih vozila, i uopšte, za nekoga ko igra po pravilima, onda se sigurno često osećaš frustrirano i verovatno imaš recept za lorazepam. Naročito ako, pored svega i uprkos svemu navedenom, živiš u Srbiji.

Ipak, nekada ni lorazepam ni bromazepam ni heroin ne pomažu. Na primer, ako se parkiraš na jednom od tri lepo obeležena mesta, sa izlazom i napred i nazad, ali neki mandrili i tako uspeju da te blokiraju. Kao što se desilo ovom tipu, reklo bi se, negde u Kini.

Da li podržavamo ovakvo rešavanje problema bahatih govnara koji misle da je okej da se parkiraju tako da nekog zablokiraju da ne bi slučajno pešačili 10 ili 100 metara? Jebiga, ne, podržavamo, ALI. Jedino što u ovoj priči ne podržavamo jeste zakucavanje prednjim delom kola. Mnogo manje štete bi napravio na svom autu da je izašao u rikverc i olupao ovog pozadi.

Inače, bonus poeni za braću koja ga podržavaju s leva i s desna, mirno gledajući šta radi. Voleli bismo da vidimo snimke sa njihovih kamera.