Reklame
Donald Tramp

Trampov dom iz detinjstva je divan, sjajan, ogroman i dostupan svima

Kuća dolazi sa kartolinom predsednika i jezivom tablom ispred sobe "u kojoj je verovatno začet".

pisao Drew Schwartz
11 Avgust 2017, 1:01pm

Fotografija: Drew Angerer/Getty Images

U martu, misteriozni kupac identifikovan samo kao "Trump Birth House LLC" kupio je kuću u kojoj je odrastao predsednik Tramp, u Kvinsu, predgrađu Njujorka, za 2.14 miliona dolara u kešu. A sada imamo ideju šta je novi vlasnik uradio sa kućom zahvaljujući listingu na Airbnb servisu.

Prema Vašington Postu, možete da platite 725 dolara po noćenju da biste živeli kao Tramp kad je - ako je - bio dete. Ako je to ono na šta se ložite.

Rezidencija se reklamira kao "DOM U KOME JE ODRASTAO PREDSEDNIK TRAMP- ZA 20 OSOBA" na ovoj platformi za iznajmljivanje nekretnina, I iako možda možete da ugurate toliko ljudi u nju, kuća nije građena za to. Napravljena u stilu Tjudora, navodno, po želji tate Trampa još 1940. godine, ovaj dom ima pet spavaćih soba i tri i po kupatila. U 600 kvadratnih metara kuće nema ničeg što je pripadalo porodici Tramp, ali ju je novi vlasnik ispunio fotografijama predsednika i bizarnim tablama koje opisuju šta se dešavalo u svih pet spavaćih soba.

Jedna od tabli, uramljena pred spavaćom sobom, ispisana je pozlaćenim slovima:

U ovoj sobi,
Verovatno je začet
Predsednik Doland Dž. Tramp,
Od njegovih roditelja,
Freda i Meri Tramp.
Tada se svet promenio zauvek.

Drugi bizarni suveniri vezani za Trampa nalaze se po hodnicima i zidovima, uključujući i sliku u stilu Vorhola na kojoj je predsednikovo lice prikazano u šest različitih nijansi. Tu je i kartolina Trampa u ćošku jedne od soba. Kartolina je opisana kao „savršeno društvo za gledanje Foks njuza kasno noću."

U listingu takođe piše „da je kuća jako malo promenjena od kada su Trampovi živeli u njoj. Kuhinja je u izvornom stanju, a nameštaj je raskošan, u skladu sa stilom života Trampovih".

Takođe, u listingu piše da domaćin živi u jednoj od spavaćih soba „kojoj nećete imati pristup tokom boravka". Identitet vlasnika nije otkriven i ne zna se da li je to ista osoba koja je navedena kao domaćin ovog Airbnb. Miša Hagani, predstavnik prethodnog vlasnika, Paramount LLC, nije hteo da podeli nikakve informacije, osim što je potvrdio da Tramp stvarno jeste živeo u ovoj kući.

„Ovo je mnogo više od obične nekretnine", Hagani je rekao Politiku u martu. „Stvarno važi izreka da je lepota u oku posmatrača."

Još na VICE.COM:

Ova zastrašujuća knjiga pokazuje kako može da dođe do propasti Zapada

Koliko ste stari po Trampovim godinama

Šta sam od oca, patološkog lažova, naučio o Trampu