Kada sportski profesionalci pomešaju klupske boje

Trener Partizana Miroslav Đukić je samo poslednji u nizu srpskih sportista kojima se "omaklo" da na trenutak odaju za kime im srce kuca.

|
nov 21 2017, 10:50am

youtube screenshot

Svi mi dobro znamo koliko je smešno kada se profesionalni sportisti na momenat pomalo "zaborave", pa u momentu sevdaha usled proslave krenu po inerciji da pevaju navijačke pesme nekog drugog kluba. Kako je ovo Srbija u kojoj 96 odsto stanovništva navija za "večite", uglavnom se ovakvi brainfartovi dese nekim igračima Zvezde ili Partizana.

Setimo se, recimo, kako je Duško Tošić na trenutak zaboravio čije boji brani, slaveći jednu pobedu u večitom derbiju.

Sličan gaf desio se i Vasi Miciću na proslavi Zvezdine titule, koji je nehotično poveo feštu popularnom grobarskom pesmom.

Poslednja "žrtva" ove neizlečive bolesti je šef struke Partizana Miroslav Đukić.

Popularni Đuka se ranije, iako je dva puta bio na klupi Partizana, izjašnjavao kao Zvezdin simpatizer, pa se zato i da razumeti kako je u nedavnoj izjavi za medije blago pobrkao lončiće i ubacio "Partizan" u frazu koja se već decenijama vezuje za Zvezdaše.

Eh, svakome se desi, zar ne?

Očekujem da na nekoj sledećoj konferenciji gospodin Đukić večitom rivalu zaželi uspeh u Evropi uz podsetnik da se "za sve navija, ali Zvezda se voli". Sa druge strane, svojim igračima može da poruči kako treba da "dobro znaju da uvek tu je on", i sve će biti u redu.

PROČITAJTE JOŠ:

Više na VICE
Vice Channels