Ova žena je iz nekih razloga napala Karlesa Pujola dildom

Bivši kapiten Barselone i proslavljeni španski reprezentativac je osetio kako to izgleda kada neko na tebe nasrne sa gumenim spolovilom.

|
dec 7 2017, 8:58am

youtube screenshot

Neki od nas imaju krajnje čudnu potrebu da slavne ljude koje sretnu izlože prilično suludoj vrsti poniženja i onda snime njihovu reakciju. Zašto? Ne bih umeo da vam kažem, jer ja nisam jedan od takvih. Možda je po sredi želja da oni ispadnu veće face od njih? Opet, ne znam. Nisam od te sorte.

E sad, ovde imamo situaciju u kojoj se Karles Pujol - bivši kapiten Barselone i čovek koji je sto puta igrao za španski nacionalni tim, i po svim kriterijumima veliki gospodin - našao u sitnoj nevolji u ruskom hotelu nakon žreba za svetsko prvenstvo u fudbalu koji se odigrao pre nedelju dana. Pujol je učestvovao u žrebanju kao jedan od pomoćnika, a onda je kao nagradu dobio gumenom kitom po licu.

Klip u prilogu počinje negde u sred Pujolovog susreta sa grupom ljudi, koji su vrlo uzbuđeni što ga vide. Sve ide po planu, dok jednom neka luda Ruskinja ne priđe i kaže mu "vidi, hoću da te jebem. Imam ogromnu patku" i onda ga ošamari dildom.

I stvarno, da me jebeš zašto se ovo desilo, ali se desilo. Da, neko je snimao celu stvar, što će reći da je neko drugi želeo malo pažnje na internetu. Jer zaista, ovo je prilično čudna pizdarija za izvesti.


Još na VICE.com :

- Ko, gde, kako - VICE vodič za žreb za SP u Rusiji

- Imamo pesmu za svakog rivala rbije na SP u Rusiji

- Upoznajte novu mundijalsku "grupu smrti"

Više na VICE
Vice Channels