Reklame
Sport

Spektakularna bitka za fudbalski fer plej u Gornjem Milanovcu

Urnebesne scene na utakmici Metalac - Bačka.

pisao VICE Srbija
26 Avgust 2019, 9:42am

screen shot

Prva liga Srbije je riznica vrhunskih fudbalskih priča. Najnovija nam stiže sa stadionau Gornjem Milanovcu gde su za vikend igrali fudbaleri Metalca i Bačke. Domaći su pobedili sa 2-0, a najzanimljviji detalj na utakmici desio u poslednjem minutu prvog poluvremena kada je Metalac poveo sa 1-0, nakon kojeg usledio opšti haos na terenu i prekid od 15 minuta.

Dakle, lep gol postigao je Grbović, ali je malo falilo da dobije ozbiljne batine zbog postizanja istog jer je njegovom izlasku pred golmana Bačke prethodio faul nad igračem gostiju. Ali pošto sudija nije prekinuo igru, Grbović je i pored očekivanja gostujićih igrača da će se to dogoditi nastavio akciju i zakucao loptu u mrežu.

Tad je krenuo spektakl:

Sudija je podelio 4 crvena kartona, po dva za oba tima (jedan je otišao na pomoćnog trenera Metalca), i utakmica je nastavljena. Domaći su u igri 10 na 9 bili bolji u nastavku, dali još jedan gol i slavili sa 2-0.

Treba reći da je prekidu prethodio još jedan kraći prekid kada je na stadionu koji je rađen po UEFA standardima i koji izgledom odskače od većine fudbalskih objekata u Srbiji, u 16.minutu nestalo struje.

POGLEDAJTE JOŠ:


Tagged:
Fudbal
gornji milanovac
Srpski fudbal