FRINGES

Tinejdžerke isterivačice đavola (prvi deo)

U našem novom filmu, tinejdžerke isterivačice đavola i sveštenik Bob su nam pružili ekskluzivni pristup njihovoj turneji u Ukrajini, tokom koje su pokušavali da spase duše bivših narkomana koje su zaposeli "seksualno prenosivi demoni."

pisao VICE Srbija
28 Avgust 2015, 12:31pm

Da li vam je muka od toga da preuzimate odgovornost za sranja koja su vam se desila u životu? Pomoć je na putu, u vidu čudnog trija tinejdž isterivača đavola, iz Finiksa u Arizoni. Osamnaestogodišnja Brin Larson i njeni prijatelji Tes i Savana Šerkenbek (18 i 21), tvrde da mogu da se suprotstave demonima koji su zaposeli istraumatizovane ljude i nateraju ih da napuste telo koristeći samo raspeće i nekoliko probranih reči. Da li su ovi tinejdžeri isterivači đavola zaista pod patronatom Boga ili Brininog oca, propalog televangeliste koji je poznatiji kao sveštenik Bob?

U našem novom filmu, devojke i sveštenik Bob su nam pružili ekskluzivni pristup njihovoj turneji u Ukrajini, tokom koje su pokušavali da spase duše bivših narkomana koje su zaposeli "seksualno prenosivi demoni."

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu
Tagged:
Film
video
Svaštara
exorcist
Religija
Tinejdžerke
Isterivači đavola
Sveštenik