Reklame
Sport

Rumblr je aplikacija koja će vam pomoći da zakažete tuču

Rumblr je dosta sličan Fajt klubu i Tinderu, ali služi za neke druge stvari.

pisao VICE Sports
18 Decembar 2015, 9:18am

Screenshot via Rumblr site

Rumblr je dosta sličan Fajt klubu. To je aplikacija koja će omogućiti dvojici napaljenih majmuna da zakažu tuču, a ostali ljudi će moći da gledaju taj spektakl. Kao što njihov sajt najavljuje: "Nije potrebno da se tučete da biste koristili Rumblr. Sa Rumblr Exploreom, moći ćete da prisustvujete tučama koje su ostali korisnici Rumblra zakazali - i to za džabe!".

Za sada, aplikacija ne postoji. Beta verzija Rumblra je najavljena ovih dana, što znači da ćete uskoro moći da zakažete tuču, ako ste u tom fazonu. Kako će to uticati na mlade muškarce, organe reda i mira i javni zdravstveni sistem, još niko ne zna.

Rumblr dosta podseća na Tinder. Napravite nalog sa vašom omiljenom zajebanom fotkom i gledate profile ostalih likova koje biste najradije prebili. Gledajući sajt Rumblra gde se pojavljuje like pod imenom Mattyice67, koji izgleda kao Eminem na dopu, to će biti izuzetno lako. Istim pokretom kao na Tinderu kada birate profil, birate i ovde rivale, potvrdite mesto događaja, pre nego što ćete otići na starnicu gde možete da provocirate lika kojeg ste izabrali. Na mapi će se zatim pojaviti mesto vaše tuče.

Izgleda da će postojati i aplikacija za agresivne ribe (RumlrHER), kao i za one koji vole da se biju u grupi (RumblrGROUP). Postoji i sekcija u kojoj možete da pogledate prethodne rezultate vaših protivnika. Možete i da kažete koje su vaše borilačke specijalnosti. Mattyice67 je na primer specijalista u karateu.

E sad, možda ovo i jeste sranje, ali NY Daily News tvrdi da nije. Prema razvojnom timu Rumblra, skupljeno je dovoljno novca i aplikacija će uskoro videti svetlost dana.

Ne znam šta da kažem sem da istaknem ponovo kolika je ovo glupost. Pogledajte samo neke od likova koji tvituju o tome. Ne deluje baš dobro.

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu
Tagged:
News
FIGHT CLUB
Vice Blog
fenomeni
Rumblr
tuča