Reklame
VICE vodič za sad i odmah

Pornhub je smislio genijalan način da spasimo pande

Džinovske pande većinu vremena provode klopajući i spavajući i pare se svega par puta godišnje.

pisao Uroš Dimitrijević
17 Mart 2017, 10:01am

Naslovna fotografija: Flickr/ in Chengdu

Da li je vam je seksualni život postao previše monoton? Da li bez predigre skočite jedni na druge, završite sve za tri minuta, a zatim se zabuljite svako u svoj telefon? Pa, sada imate priliku da obogatite svoj seksualni život i spasite jednu životinjsku vrstu. Tako je, sajt Pornhub brine o vama, kao i o pandama.

Baš na Međunarodni dan pandi, Pornhub je pokrenuo sjajnu kampanju kako bi pospešio parenje među ovim slatkim životinjama, s obzirom na nisku stopu rađanja zbog njihovog odbijanja da se razmnožavaju. Džinovske pande većinu vremena provode klopajući i spavajući (baš kao i mi, zato smo slični, zato treba da saosećamo i da im pomognemo) i pare se svega par puta godišnje.

Pa kako možemo da im pomognemo?

Prosto - obucite se u kostim ili ofarbajte svoje telo kao panda, imajte seks, snimite se i okačite video na Pornhub. Zatim će naučnici i zaposleni u zoološkom vrtu da pokažu ove klipove pandama, u nadi da će se napaliti i započeti proces razmnožavanja. Možda pomislite da bi bilo lakše da im samo pokažu klipove parenja pandi sa Animal Planeta, ali znate šta? Ti klipovi su sranje! Zato treba mi da snimimo nove, bolje, strastvenije.

Ako postavite video kako radite to u panda stilu, ne pomažete životinjicama samo da se nalože. Pornhub je otišao korak dalje, pa će donirati 100 dolara za svaki video koji se postavi na sajt, kao i jedan cent po svakom pregledu klipa. Lova će otići neprofitnim organizacijama koje se bave očuvanjem ove životinjske vrste.

Stoga prestanite da se folirate i glumite stidljivost. Znam da ste oduvek hteli da uskočite u kostim pande i razvalite se od seksa. A evo vam razloga da se zbog toga osećate još bolje.

Još na VICE.com

Fotografkinja u kostimu pande beleži spontane trenutke medveda u divljini

Pornhub sada nudi i seksualno obrazovanje, a evo i šta sam naučio

Kako tačno radi Pornhub za slepe

Tagged:
pornhub
Seks
Razmnožavanje
Pande
očuvanje vrste