Reklame
UFC

Konor Mekgregor je potpuno poludeo

Irski MMA borac je napravio oooooozbiljan incident nedugo po pres konferenciji koja je trebala da najavi predstojeći UFC 223.

pisao Sean Newell
06 April 2018, 10:32am

Twitter screenshot

Konor Mekgregor je ljut. Jako ljut. Štaviše, napižđen je do te mere da je nedavno nazvao UFC "gomilom pičketina", a danas je rešio da uradi i nešto konkretno. Pojavio se u "Barkliz Centru" u Njujorku i napravio fantastično sranje tokom uvodne konferencije za štampu pred UFC 223.

OK, pre nego što vam kažemo i šta je on zapravio napravio, da vam objasnimo zašto je došlo do celog incidenta. Još od novembra 2006. i osvajanja titule na UFC-u 205, Mekgregor nije imao nijednu odbranu titule. Šef UFC-a Dejna Vajt je stoga objavio da će Irčev pojas otići pobedniku predstojećeg UFC 223 - drugim rečima, Mekgregor od 8. aprila više neće biti šampion. Za to zvanje boriće se Habib Nurmagomdeov i Maks Holovej - ovaj potonji je uleteo kao kasna zamena za Tonija Fergusona koji se povredio tokom treninga.

E pa, Mekgregoru se to bogami nije svidelo.

Dakle, to je bio tvit upozorenja, objavljen u četvrtak ujutru rano po njujorškom vremenu. Par sati kasnije, Mekgregor je uleteo na presicu i napravio pičvajz. U stvari, sve se navodno desilo posle inkriminisane konferencije, kada je ludi Irac hteo da iskali sav bes na autobusu koji je razvozio borce posle susreta sa medijima. I to je rešio da uradi tako što je pokušao da...gađa autobus jebenom zaštitnom ogradom?

Neki su i pokušali da ga zaustave. Nije im pošlo za rukom.

Koliko smo razumeli, Majkl Kijeza, koji ima (ili je barem imao) zakazanu borbu sa Entonijem Petisom, je zaradio posekotinu na licu, a autobus je pretrpeo oštećenja na šoferki. Sad, nemamo pojma zašto je Mekgregor ovoliko poludeo, ali nagađamo da to ima neke veze sa činjenicom da je Nurmagomedov nedavno imao neku sitnu čarku sa Artjomom Lobovim, inače starim Konorovim prijateljem, u jednom bruklinskom hotelu.

Nakon svog ovog loma, Mekgregor je ležerno pobegao autom koji ga je spremno čekao napolju.

Međutim, Dejna Vajt je objavio kako je Mekgregor zahvaljujući svemu ovome traženo lice - njujorška policija je dobila nalog za njegovo hapšenje. Takođe, Lobov je izbačen sa UFC-a 223.

Drugim rečima...biće svašta.


Tagged:
MMA
connor mcgregor
konor mekgregor
UFC 223