Reklame
VICE vodič za sad i odmah

Dril, jedini dobar Tviter nalog, sada ima knjigu

Knjiga, naravno, ima 420 stranica.

pisao Peter Slattery
24 Avgust 2018, 11:59am

Skrinšotovi putem naloga @dril

Ako nikada niste čuli za Twiter nalog @dril, to je u redu. Znači da ste emotivno zdravi i da se bavite sportom i sličnim stvarima.

Mi ostali ćemo biti jako srećni vestima da dril, a.k.a. wint, misteriozni kralj dela Tvitera koji se zove “Weird Twitter,” osoba odgovorna za "druže, ni meni ne daju da je jebem" i "žao mi je, žao mi je, pokušavam da uklonim", objavljuje knjigu.

Pod naslovom Dril Official "Mr. Ten Years" Anniversary Collection, knjiga ima 420 stranica (jer naravno da ima toliko) i sadrži "PREKO 70 ORIGINALNIH UMETNIČKIH DELA", "PREKO 1500 DOBRIH POSTOVA - 10 GODINA KONTENTA" i "ISTINU BEZ FILTERA" prema opisu na Amazonu.

"Posle 10 godina, postovanja, evo Knjige," piše na Drilovoj veb-stranici. "Knjiga ima 1500 "vrhunskih" tvitova, koje sam ja kao Šef lično odabrao i sortirao po kategorijama. Sa 70 neverovatnih ilustracija, ovu knjigu Mora Da Ima Svako ko voli "prestižni sadržaj."

zajebite "šale". sve što ja tvitujem je stvarno. čisti insajti bez kenjanja. ne, ja NEĆU pratiti trolove. tviter dot kom. ja živim za ovo

Uglavnom, napraviti knjigu od starih tvitova je lenjo, ali s obzirom na to koliko je Dril uticajan na humor na Tviteru i onlajn kulturu generalno, svi verovatno duguju ovom nalogu makar 20 dolara (naravno, ako ste ispravno napravili budžet).

Prve recenzije izgledaju pozitivno:

Čak i ako Dril Official "Mr. Ten Years" Anniversary Collection ne zvuči kao knjiga za vas, ne bojte se. “To je u redu,” kaže Dril na svom veb-sajtu. “Biće i druge knjige, početkom 2019 godine…”


Tagged:
Internet
Viral
Kultura
Weird Twitter
@dril
zabava
Društvene mreže
Tviter
интернет культура
Knjiga