Navijači Iglsa, nova epizoda - konjska balega, bandere i ostale radosti

Halo, Filadelfija? Zdrav razum zove. Podignite slušalicu.

|
feb 8 2018, 8:24am

twitter screenshot

Okej, jasno vam je šta se desilo u minulom Superboulu - "Big Dick Nick" i ekipa su pobedili favorizovani Nju Inglend i Brejdija sa 41-33. Bila je to fenomenalna utakmica, za anale, i Filadelfija je proslavila onako kako priliči. Dobro, možda malo jače.

Ako ste mislili da su stvari izmake kontroli kada se Fila plasirala u veliko finale, bojim se i da pomislim šta vam je sad na umu. Jer, ako niste znali, ljudi u Filadelfiji su zapravo jeli...konjska govna. Aha, upravo tako.

Dakle, ako niste verovali svojim očima, evo o čemu se radi. Navijač Iglsa, u dresu starog majstora Randala Kaningema, prilazi gomili balege, kleči ispred nje i krene da je...er...jede. Obratite doduše pažnju kako je sklonio svoj navijački šal da ga ne uprlja. Ja sam navijač Njujork Džetsa, i uvek sam se pitao kako je to poludeti posle uspeha u Superboulu. Ako je ovo to doduše, OK sam da Džetsi sačekaju da umrem.

Zezanje nije stalo sa balegom. Evo sad i ovih bećara koji su se popeli na nadstrešnicu koja ukrašava ulaz u Ric-Karlton hotel. Jasno vam je da ta struktura baš i ne može da izdrži sav taj narod - ono što smo svi očekivali se shodno tome ubrzo i desilo.

A i bandere su iščupane iz zemlje...

Ali, hej, hajde da ne budemo negativni. Evo i jedne prosidbe.

Divna si, Filadelfijo. Ostajte mi zdravo i napred Iglsi.

Više na VICE
VICE Kanali