Reklame
Sport

Argentinski priručnik za Mundijal nudi i savete kako smuvati Ruskinje

Jedna od stvari koja se mogla pročitati u zvaničnom priručniku FS Argentine za predstojeće SP je to da "Ruskinje vole čiste, negovane i dobro odevene muškarce".

pisao Liam Daniel Pierce
17 Maj 2018, 6:36am

Images via Twitter/ Brad Penner-USA TODAY Sports 

Postoje svakakve kulturne barijere između prosečnog fudbalskog navijača i Rusije. Za početak, mnogi ne umeju da čitaju ćirilicu, a sumnjamo i da su naviknuti na jačinu domaćeg alkohola i ko zna šta još. U svakom slučaju, FS Argentine je rešio da barem intimne kontakte između članova njihove delegacije i lepih Ruskinja ne prepusti slučaju, pa je tako u svoj zvanični priručnik ubacio i par praktičnih saveta.

Naime, Savez je nedavno održao kratak kurs za sve članove argentinske ekspedicije - dakle, igrače, trenere, rukovodioce i novinare - na temu kako se snaći u Rusiji, i predavač je bio profesor ruskog po imenu Eduardo Penisi. Jedan od novinara po imenu Naćo Katuljo je, prelistavajući propratnu literaturu, naleteo na dve stranice saveta kako zbariti lokalne cure.

Naćo je očigledno pretekao osoblje Saveza jer je kurs prekinut negde na pola, i inkriminisane stranice su konfiskovane. Ali, junak ove priče je procenio da se tako nešto možda i desi, pa je za to na vreme iscepao problematične strane i isfotkao ih kako bi im se svet divio po Internetu.

Pred vama je dakle par najinteresantnijih momenata iz praktičnog vodiča za romansiranje domaće ženske populacije.

Kako pravilno prići Ruskinjama :

1. Ruske devojke izuzetno obraćaju pažnju na to kako izgledate, kako mirišete i kako se oblačite. Prvi utisak može biti presudan, stoga pazite.

2. Ruskinje ne vole ako ih tretirate kao predmet požude. Mnogi ljudi to i rade, jer Ruskinje su izuzetno lepe, i sve što muškarci ponekad žele je da spavaju sa njima. Možda i one same to žele, ali iznad svega one žele vaše poštovanje. Najbolji savet je se prema njima odnosite kao prema osobama koje su jedinstvene, unikatne. Obratite pažnju na njihovu ličnost. Ne pričajte o seksu - za Ruse, seks je intimna stvar i o njoj se ne raspravlja.

...

7. Ruskinje ne vole ako samo vi pričate. Ovo se dešava kod sebičnih muškaraca, ali i kod onih koji se spetljaju kada krenu da ćaskaju sa lepom devojkom. U oba slučaja morate korigovati ponašanje, ali savet za one nervozne - opustite se, to je samo devojka, ništa više.

8. Ne pokušavajte da ih osvojite na pogrešne načine. Ako početne da pričate o tome koliko para imate, koliko ste pametni i savršeni i tome slično, cura će vas ubrzo otkačiti. Budite realni, pričajte i o svojim nedostacima i predstavite ih na duhovit način.

Ruskinje obraćaju pažnju na ono bitno, ali normalno, naćićete i one koje samo zanima vaš novac, ili vaš izgled ili šta već. U svkaom slučaju, ne brigajte, Rusija je puna prelepih devojaka. Budite izbirljivi.

Profesor Eduardo je izgleda ozbiljna švalerčina. Žene ne vole objektifikacije, žele vašu pažnju, ne žele da ih smarate pitanjima o seksu, ali, momci, samo opušteno - to su samo devojke. Kakve li mudrosti!.

Savez se brže-bolje izvinio svim prisutnima, uz opasku da su te dve stranice "slučajno" ubačene u priručnik. Navodno ih je profesor greškom prekopirao iz svog standardnog udžbenika, što će reći da je tema o muvanju Ruskinja valjda okej, samo nije za fudbalske radnike.

Okreni-obrni, tužne vesti za sve Ruske lepotice koje su ovog leta planirale da zbare nekog zgodnog Argentinca. Džaba se nadate, neće vam prilaziti.Tagged:
argentina
World Cup
Messi
language barrier
2018 world cup
russia 2018
SP 2018
mundijal 2018