Reklame
Seks

Ovo su svi ljudi sa kojima ćeš imati seks tokom fakulteta

Fakultet je vreme divljeg, neobaveznog, razuzdanog seksa. Evo šta te čeka tokom fakultetskih dana u Srbiji.

pisao Ana Jakšić
11 Oktobar 2017, 7:43am

Ilustracija via Flickr / Korisnik: lookcatalog

Prošla je prva nedelja tvog studentskog života. Početna euforija koju si osećao polako iščezava i počinješ da se pitaš kako, za ime boga, treba da izdržiš još (minimum) četiri godine? Predavanja su mnogo teža nego što si očekivao, a knjiga za samo jedan ispit ima više strana od celokupnog gradiva za četvrti srednje. Nisi imao predstavu kakav te pakao čeka, ali postoji jedna stvar koja ti može, bar na kratko, skrenuti misli - seks. Naravno, šta bi drugo bilo nego seks.

Fakultet nije samo vreme patnje i obaveznih konsultacija kod isfrustriranog profesora koji puši u kabinetu jer je mentalno zarobljen u devedesetim. Fakultet je vreme divljeg, neobaveznog, razuzdanog seksa. To je vreme za prepuštanje i eksperimentisanje. Ovde se greške ne broje, ali ćemo zato nabrojati sve ljude kojima ćeš tokom sledeće četiri godine podeliti posteljinu ili bar WC kabinu nekog prljavog kluba.

Fakultet. Ilustracija via Flickr / Korisnik: lookcatalog

Tvoja cimerka iz doma

Ona boravi u sobi preko puta tvoje i često je vidiš kako se nespretno vraća iz provoda gde je popila previše alkohola iz plastičnih čaša. Ona nema dečka, ni ti nemaš devojku. Svaki put kada se sretnete na hodniku ti ćeš reći nešto užasno glupo u pokušaju da je impresioniraš i ona će se trećeg ili četvrtog puta nasmejati. Iz očaja verovatno. U sledećih pola sata ćete se naći u krevetu. Seks sa njom će biti prosečan, ali takođe lako dostupan i ako niko od vas nije psihopata, ovo prijateljstvo sa beneficijama može da potraje mesecima, odnosno dok ona ne nađe pravog dečka.

Lik koji će te slagati za godine

Oprez, oprez devojke! Sa svih strana vrebaju ološi. Neobavezan seks sa ološem ne mora da bude loše iskustvo, ali pazite da vas ne prevari neki klinac. Ne kažem da treba da legitimišete svakog seksualnog partnera, ali ako ste u mogućnosti da unapred proverite koliko lik ima godina, onda to definitivno treba da uradite. Jer ne postoji ništa gore od slučajnog saznanja da je dečko sa kojim si provela burnu noć zapravo još uvek maloletan klinac u trećem srednje koji je zalutao na FON-ovu žurku za brucoše.

Devojka koju dečko čeka u Negotinu

Povataćete se na nekoj prepijanoj žurci posle čega ćeš imati najbolji seks u svom životu. Taman kada se zaljubiš kao budaletina, ona će da ti saopšti kako ne možete da kačite zajedničke slike na Fejs jer nju čeka neko jako spešl. Da, njen dečko u Negotinu, Vršcu ili bilo kom drugom gradu koji po ceo dan igra onlajn poker i pije jeftino pivo. To među njima ne može da opstane na duge staze, ali zbog tebe ga neće ostaviti.

Lik koji ne odustaje od svog sranje benda

On je u srednjoj muvao ribe na to što zna da odsvira dva akorda, a što je eskaliralo do osrednjeg tinejdžerskog pank benda na koji su se palile sve male obožavateljke Seks Pistolsa i Ramonsa. Zbog toga što mu je "slava" sa scene Božidarca obezbedila sav seks u srednjoj školi, on nikada nije stvarno naučio da muva devojke. Ti si naravno previše odrasla da bi te njegov bendić impresionirao, ali kada saznaš da te dečko vara sa seksi medicinarkom i padneš u nepovratni očaj - lik sa sranje bendom dođe kao melem na ranu. Samo sutradan ne pričaj nikome šta se desilo.

Neko sa tvog smera

Početak fakulteta označava nova poznanstva, nova prijateljstva i najnovije ljubavi. U prvih mesec dana školovanja na faksu novi parovi niču kao pečurkice. Nemoj da se iznenadiš ako se i tebi desi da kreneš u romantičnu avanturu sa nekim i odjednom počneš da se kikoćeš kao dete svaki dan u klupi. Biće vam neviđeno zabavno da se vatate na hodniku pored pokvarenog automata za kafu i iskradate sa predavanja za seks na brzinu u fakultetskom WC-u. Lep provod želim, samo pazi da raskid bude što manje neprijatan, jer ćeš tu osobu morati da gledaš jako dugo nakon što se strasti ugase.

Neko sa tvog smera - drugi deo

Jebiga, blizina je jako bitan faktor pri odabiru partnera. Nemaš vremena, novca i strpljenja da danima i noćima muvaš nepoznate ribe kada imaš kontakt sa slobodnim koleginicama svaki dan. Još ako studiraš neku društvenu nauku - ubo si džekpot. Ovaj put će biti još bolje, jer sada više nisi neiskusno magare i tačno znaš kako da izbegneš sve greške koje si prošli put napravio.

Ružniji drug dečka koji ti se stvarno sviđa

Ovo je paklena situacija, ali retko ko je uspeo da je izbegne tokom studentskih dana. Postojaće taj jedan neodoljiv dečko, možda će imati devojku, možda i ne. Jedina sigurna stvar je da ga ti apsolutno nećeš zanimati i svi tvoji očajnički pokušaji zavođenja će padati u vodu. U trenutku velikog duševnog bola i verovatno još većeg pijanstva pašćeš u zagrljaj njegovom ružnijem drugu. On je tvoja utešna nagrada. Potajno se nadaš da će tvoj momak iz snova poludeti od ljubomore kada sazna, ali duboko u sebi znaš da od toga nema ništa. Jebiga, život ide dalje.

Bukvalno niko

Najveći bedak koji može da te zahvati tokom studija je preduga monogamna zaostavština iz srednje škole koja iz nekog razloga potraje do dobre treće godine fakulteta. Koliko ćeš samo da se kaješ što si takozvane najbolje godine protraćio na osrednji seks sa samo jednom ribom kada si mogao da imaš osrednji seks sa mnogo, mnogo riba.

Još na VICE:

Žene u Srbiji dominiraju na fakultetu, a gube na tržištu rada

Da li ima života posle nezavršenog faksa u Srbiji

"Postdiplomski tutanj" je film za sve koji razmišljaju da odu iz Srbije

Tagged:
vice
studenti
πανκ
Studiranje
Fakultet
Ljubav
cimeri
studentski dom
Univerzitet u Beogradu
bend
cimer