Reklame
Film

Obustavite sve: Juan Mekgregor je potvrdio da se „Trejnspoting 2“ snima u maju

Prilično smo sigurni da će "Trejnspoting 2" biti strava – uglavnom zbog toga što je isti pisac, reditelj i ista glumačka ekipa, ali i zbog toga što je Juan Mekgregor rekao za Vice: „ Biće fenomenalan!"

pisao Daisy Jones
30 Mart 2016, 12:05pm

Ovaj članak je prvobitno objavljen na Noisey.

Nastavci ikoničnih filmova su često vrlo loša ideja, naročito ako se pojave godinama kasnije. Niko do sada nije šerovao memee iz filma Opasne devojke 2, niti sam čula da bilo ko pominje pop kulturne reference u vezi sa novim Keri filmom, a ako neko kaže da mu se Briljantin 2 više dopada od prvog dela, definitivno laže.

Međutim, poprilično smo sigurni da će Trejnspoting 2 biti strava – uglavnom zbog toga što je isti pisac, reditelj i ista glumačka ekipa, ali i zbog toga što je Juan Mekgregor rekao za Vice : „Biće fenomenalan!", a Juan ima tu facu kojoj treba verovati. U novom intervjuu za Collider , otkrio je da će snimanje filma početi u maju ove godine, za samo nekoliko nedelja.

„Počećemo da snimamo krajem maja", objasnio je, dodavši: „Skoro smo dobili scenario i stvarno je mnogo, mnogo, mnogo dobar. Da nije tako ispalo, mislim da nikog od nas ne bi zanimalo da učestvuje. Mislim da smo svi mi na neki način zaštitnički nastrojeni prema tome šta Trejnspoting predstavlja ljudima, i šta predstavlja nama."

Ako i posle ovoga niste sigurni da li će biti nastavka Trejnspotinga, on je nastavio da da obećava: „Niko od nas ne želi da napravi nekakav bedni nastavak priče. Da nismo pogledali scenario, a jesmo, mislim da nastavka ne bi ni bilo. Ali pošto jesmo, biće ga."

Do tada, pogledajte trejler originalnog Trejnspotinga:


Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Tagged:
Vice Blog
Kultura
Glumac
трейлер
Snimanje
Filmovi
film trejler
Trejnspoting