Reklame
Film

Sve životinje iz tvojih omiljenih filmova iz detinjstva su mrtve

Ono što sledi jeste podsetnik na poznate životinje koje su mrtve.

pisao Zach Sokol
17 Jun 2015, 7:50am

Foto via

Paris Hilton je ostala bez psa Zvončice koja je uginula. Za 14 godina, ona je uspela da postane zvezda rijaliti šoua i ima veći garderober nego moja bakuta. Kao da je juče gostovala u modnim reklamama za Guess gde su je oblačili u ljudske autfite. Iznenadni odlazak Zvončice je podsetnik da, uprkos svim dizajnerskim odelima i životinjskim antidepresivima, izvikani ljubimci selebritija završavaju na isti način kao i njihovi vlasnici.

Pošto je Zvončica sada dva metra pod zemljom, počeo sam da razmišljam koje su još poznate životinje uginule. Okrenuo sam se glumcima životinjama koje su bile poznate kada sam bio klinac. Nažalost, ispunile su mi se prognoze. Ono što sledi jeste podsetnik na poznate životinje koje su takođe mrtve.

BADi iz 'Badi pas košarkaš' (1997)

Foto via

Badi, zlatni retriver, prvobitno se pojavio na America's Funniest Home Videos. Njegov vlasnik je učio da se bavi sportom, od fudbala, pa do košarke i hokeja. Te veštine su mu donele ulogu u filmu iz 1997. godine "Badi, pas košarkaš". On je takođe bio i Kometa iz serijeFull House, u kojoj su se proslavile bliznakinje Olsen. Iste godine kada je i snimio film, desna noga mu je bila amputirana zbog kancera, a umro je u svom snu u San Dijegu, 10. februara 1998. godine.

PROČITAJTE: Bili smo na misi u crkvi za životinje u Parizu

BEJB IZ 'BEJBA' (1995)

Foto via

Iako nijedan Bejb nije poneo titulu pravog Bejba, prosečan životni vek jorkširskog praseta iznosi oko 10 godina. Režiser Kris Nunan je za ovaj film koristio 48 pravih jorkširskih prasića i jednog animiranog dublera. Od tada je prošlo 20 godina, tako da su verovatno svi ovi prasići mrtvi.

EDI IZ 'FREJZERA':

Screenshot via

Mus, Džek Rasel terijer, rođen je 24. decembra 1990. godine. Postao je poznat po ulozi Edija Krejna, psa iz serije "Frejzer". Mus je bio toliko popularan da se u jednom trenutku našao na naslovniciEntertainment Weekly. Umro je 22. juna 2006. godine, a njegov sin Enco, zamenio ga je u seriji. Enco je bio poznat i po ulozi u filmu My Dog Skip iz 2001, pored Frenkija Muniza. Enco je umro 23. juna 2010. godine.

ORAngutan iz 'Dunston Checks In' (1996):

Screenshot via

U Dunston Checks In, glavnog lika serije glumi majmun Sem Orangutan. Semi je rođen 23. decembra 1989. godine i prvobitno je bio turistička atrakcija u Majamiju pre nego što se pojavljivao u reklamama, filmovima pa i u Čuvarima plaže. Iz šou biznisa se povukao 2004. godine, odakle je otišao u Centar za velike majmune. Umro je 24. decembra 2010. godine nakon što mu je otkazalo srce.

_________________________________________________________________________

Za više o ljubimcima, pogledajte naš dokumentarac "Dvorišne egzotike"

_________________________________________________________________________

TAko bel čivava iz 'Legally Blonde':

Screenshot via

Gidžet je rođen 7. februara 1994. godine. Imala je ozbiljnu karijeru koja uključuje pojavljivanje u više reklama za Tako Bel, bilbordima GEICO i filmu Legally Blonde. Njen trener, Su Čiperton, napisao je knjigu o njoj, koja se zvala A Famous Dog's Life. Gidžet je uspavana 21. jula 2009. godine nakon što se šlogirala.

ljubimci iz 'HOMEWARD BOUND' (1993):

Screenshot via

U ovoj avanturi, zlatni retriver (Senka) i američki buldog (Šansa) i himalajska mačka (Sasi), putuju širom zemlje nakon što su ih vlasnici ostavili na ranču da bi otišli na odmor. PremaHollywood Paws, za snimanje su se koristila četiri zlatna retrivera, četiri buldova i osam himalajskih mačaka. S obzirom da je prosečan životni vek himalajskih mačaka 15 godina, zlatnih retrivera 11, a buldoga do 15 godina, ove životinje takođe nisu više žive jer je film sniman pre 22 godine.

Pratite VICE: Twitter, Facebook, Instagram

Tagged:
muerto
Vice Blog
fenomeni
smrt
životinje
selebrities
veterinarios
Filmovi
Mrtav