Reklame
vine

"Vine 2", nemoj nas izneveriti

Šta god da je "V2", spremni smo.

pisao Samantha Cole
07 Decembar 2017, 2:13pm

Fotografija: Tviter/ dom hofmann

Ovaj tekst je originalno objavljen na sajtu Motherboard.

Jedina čista i dobra platforma za društvene mreže bi mogla uskoro ponovo da oživi. Izgleda da se Vajn vraća i bez obzira što nema nikakvih dokaza koji bi potvrdili da će neka značajna usluga izaći iz ovoga, moja očekivanja su velika.

Dom Hofman, jedan od suosnivača Vajna – nikad prežaljena platforma za postavljanje klipova od šest sekundi koja nam je prerano oduzeta 2016 – tvitovao je prošle nedelje da razmišlja o lansiranju “nastavka Vajna”.

Danas je ponovo misteriozno tvitovao o njemu i bolje bi mu bilo da nas ne zajebava s ovim.

Nova verzija “V2” bi bila samofinansirajuća, tvitovao je Hofman, otkrivši još neke detalje. 2012, Tviter je preuzeo Vajn, pre nego što je Vajn uopšte startovao. Četiri godine kasnije, Tviter je ugasio aplikaciju i sa njom ubio čitavu zabavu na internetu. Jedan od suosnivača Vajna, Rus Jusupov, javno je izrazio žalenje što je prodao aplikaciju nakon što ju je Tviter ubio prošle godine.

Sad, izgleda da Hofman pokušava da ispravi grešku i povrati radost na internet. Ako uzmemo u obzir isti brending i naziv “V2”, ovo izgleda kao Vine 2.0 – nadajmo se da je u pitanju samo klon starog Vajna koji smo voleli, ali ovog puta bez Tvitera koji bi ga sjebao.

Ispravka : U ovom tekstu je originalno pisalo da su Vajn klipovi trajali sedam sekundi. Greška je ispravljena.

Još na VICE.com:

Setimo se najboljih snimaka sad kad je Tviter ubio Vajn

Tvoja mama je upropastila Fejsbuk

Dao sam tati da upravlja mojim Fejsbuk nalogom nedelju dana

Tagged:
Motherboard
Društvene mreže
Tehnologija
klipovi