Svaštara

​Ova žena bi radije da doji svog dečka nego da radi

"Oboje smo želeli istu stvar od veze - magičnu vezu koju samo dojenje može da postigne."

pisao VICE Staff
08 Jun 2016, 11:43am

foto: Fejsbuk nalog Dženifer Malford; prikladno potpisano "Moja beba!!"

U utorak je Dženifer Malford, 36, Sun-u rekla da će na neko vreme prestati da radi kako bi se posvetila ljubavi i održavanju hraniteljske veze koju ima sa svojim 36-godišnjim momkom Bred Lisonom, veze koju pokreće majčinsko mleko.

Nakon što je na internetu pročitala sve o vezama odraslih ljudi koji se lože na dojenje (Adult Breastfeeding Relationships) i "čistom zadovoljstvu koje one drugima donose", Malfordova kaže da je krenula u potragu za čovekom svojih snova - onim koji će želeti da pije njeno mleko - na sajtovima za upoznavanje, forumima, pa čak i sajtu Craiglist. Pošto joj ništa od ovoga nije uspelo, ideju je predložila svom bivšem momku Bredu, koji je na nju pristao.

"Pričali smo i Bred mi je rekao da se loži na žene sa velikim sisama i da je veličina uvek bila faktor u njegovim vezama", rekla je Malfordova Sun-u. "Oboje smo želeli istu stvar od veze - magičnu vezu koju samo dojenje može da postigne."

Otkad je krenula u ovo moderno ljubavno putovanje, Malfordova je odlučila da pauzira sa svojim poslom barmenke jer dojenje odraslog muškarca može da zahteva puno vremena. Pošto je rodila pre 20 godina, njih dvoje svakog dana moraju po dva sata da upražnjavaju "suvo dojenje" kako bi naterali njeno telo da misli da doji bebu, a par ovo postiže sisanjem i pumpama za dojke.

Ali erotski aspekat dojenja nije glavni razlog njihove nove veze, kaže Malfordova. "Teško je razgraničiti dojenje i seks", rekla je ona Sun-u.

"Iako je tako prelepo i smirujuće, takođe je i erotično. Bilo je teško proći kroz prvih nekoliko dojenja bez želje za seksom, ali je svaki put sve lakše."

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Tagged:
Seks
Vice Blog
fenomeni
Veze
fetiš
Sise
dojenje
Velike grudi