Drejk je u Lebronovoj TV emisiji pričao o sukobu sa Kanjeom i Pušom-Ti

"Kada pričaš o bespomoćnim ljudima koji se leče u bolnici, o ljudima koji su umrli, uveren sam da postoji cena koja mora da se plati za to."

|
15 oktober 2018, 12:43pm

Fotografija levo: Simon Abrams / Centar i desno: Skrinšotovi

Prvobitno objavljeno na Noisey.

Drejk je tokom vikenda gostovao u The Shop, HBO emisiji koju je producirao i čiji je domaćin Lebron Džejms. Tu priliku je iskoristio da govori o istoriji svog sukoba sa Kanjeom i Pušom-Ti. Njegov odnos sa njima dvojicom se pretvorio u sukob tokom leta nakon što je Puš prvo objavio "Infrared", pesmu koja je bila prozivka Drejka jer koristi "pisce iz senke". Na to je Drejk odgovorio diss trakom "Duppy", nakon čega je usledila sada već čuvena Pušina stvar “The Story of Adidon”, gde je otkriveno da Drejk ima tajno dete (Drejk je objavio saopštenje za javnost u kome je priznao da je otac.)

Kanje se u poslednjih nekoliko nedelja ljuti na Drejka zbog bizarne teorije zavare da je KiKi iz Drejkovog hita “In My Feelings” u stvari Kim Kardašijan. U svojoj dugačkoj šetnji koju je snimao, Kanje se ljutio na Drejka jer ćuti, pošto "da ja imam devojku iz Čikaga koja se zove Renita, a ti si oženjen Rijanom, ja ne bih napravio pesmu koja se zove RiRi". Mnogo toga što Drejk radi "ne leži" Kanjeovom duhu.

U The Shop, Drejk je imao dosta diplomatski odnos prema celoj stvari. "Znao sam da će biti nešto o mom sinu," rekao je on Lebronu i Maveriku Karteru. "Morali su da dodaju da ne plaćam alimentaciju, da bi sve podigli na viši nivo, ali okej. I to što su mi pomenuli roditelje - nebitno je. Ali to što su želeli smrt mom prijatelju koji ima multiplu sklerozu... Kada pričaš o bespomoćnim ljudima koji se leče u bolnici, o ljudima koji su umrli, uveren sam da postoji cena koja mora da se plati za to."

Drejk je takođe rekao da je snimio odgovor na Adidon stvar, ali je odlučio da ga ne objavi.

Takođe, Drejk je objasnio da je sukob sa Kanjeo počeo nakon što je on Kanjeu pustio pesmu "March 14" (u kojoj repuje o svom sinu) kada ga je posetio u Kanjeovom studiju u Vajomingu. Tada mu je i pokazao fotografiju svog sina.

Drejku je zasmetalo i kada je saznao da je Kanje odlučio da objavi nekoliko albuma u nedeljama oko datuma kada je Drejk prvobitno trebalo da objavi svoj poslednji album Skorpion. "Probudio sam se jednog jutra i video da je objavio datume izlazaka albuma... I da su svi oko 15. juna."

Iskreno se nadam da ni Kanje ni Puša neće odgovoriti ništa na ovo. Bila je ovo duga godina, i stvarno mi treba malo pauze od svih ovih rep sukoba.

Više na VICE
VICE Kanali