foto : MNPress

Srpski tandem u gradu anđela - Boban Marjanović stiže u Kliperse!

Teo i Boban, konačno zajedno.

|
29 januari 2018, 11:57pm

foto : MNPress

Miloš Teodosić i Boban Marjanović u poslednje vreme nikako da se pogode u nacionalnom dresu - sudbina je, međutim, uredila da barem profesionalno zaigraju zajedno. Kako javlja dobro obavešteni novinar ESPN-a Adrijan Vojnarovski, Boban Marjanović jedan je od „parčića“ koje Detroit šalje u Los Anđeles u mega-razmeni čiji je glavni akter krilni centar Klipersa Blejk Grifin.

Ovo je sada i zvanično kraj agonije koju je Marjanović proživljavao u godinu i po mandata u Pistonsima. Naš centar nikako nije po volji trenera Stena van Gandija, koji je iz utakmice u utakmicu tražio razne izgovore da Bobiju potkreše minute. Iako je Marjanovićeva produkcija po minutu bila izuzetna, on nikako nije mogao da se probije u rotaciju „klipova“. Inače, Klipersi će pored Bobija takođe dobiti i Ejverija Bredlija i Tobiasa Herisa, kao i dva buduća pika.

Ako ste mislili da je ova NBA sezona interesantna, e pa...upravo je postala još interesantnija. Verujem da svi jedva čekamo da vidimo kako će izgledati srpski pick'n'roll na pacifičkoj obali - ubrzo ćemo to i saznati.


Više na VICE
VICE Kanali