Reklame
Музика

Pesme uz koje smo izgubili nevinost

Bila je dovoljna jedna pesma na radiju da se setimo muzike koja je svirala tokom prvog seksa. Preslušajte naš saundtrek i ako imate inspiraciju, pošaljite nam vaše pesme.

pisao VICE Staff
17 April 2015, 12:19pm

Dok smo se pre neki dan vozili na posao, sa radija se začula pesma koju nisam čula godinama, Gang of Four baš i nije bend čija se muzika tek tako pušta, a naročito ne ova pesma.

Na stranu ukus muzičkih urednika radio stanica, uskomešalo mi se sve u glavi, jer je, ma koliko se ne uklapa u romantične poljupce na mesečini, baš ova stvar bila moj doprinos saundtreku "Pesme uz koje ste izgubili nevinost". Čule su se još neke pesme, nije sve bilo baš tako brzo, ali ova mi je ostala uglavljena u sećanju.

E onda su svi morali da daju svoj doprinos ovoj mix-tape kolekciji, koju tek ne bi pustio nijedan radio na svetu. Svi smo bili iskreni, tako da ima treša koliko hoćeš, ali je ispalo neviđeno zanimljivo što većina i dan danas pamti koja je muzika pratila taj, kao, važan čin.

A.A.

Ovaj set je bio. Tada sam baš bio opsednut elektronikom, a pošto romantičan nisam nikada bio, vrhunac romantike je za mene bio Emerson - Etonic (Leandro Gamez rmx), a pošto je ona samo legla i raširila noge, ja sam rešio da razmrdam kukove. Imali smo topik baš na ovu temu na jednom forumu i kada sam rekao da sam izgubio nevinost uz ovaj set ortak mi je napisao - Pa jel ostalo nešto od nje?

B.B.

Dakle, Nosferatu, album Legend vrteo se par noći dok se TO nije desilo, iz više pokušaja. Prvo je bolelo. Onda mi se prijeo jogurt. Onda kondom nije bio dovoljno lubrikantan, ali dok se on vratio sa adekvatnim, ja sam zaspala. Tj. zaspala sam i pre nego što je stigao sa jogurtom, prethodne noći. Bila sam malo hladna. E da, a desilo se dok sam bila u srednjoj školi. Bila sam najmlađi vlasnik VIP kartice u tom nekom klubu u kom smo se sklupljali, pa sam imala prođu i danju, before hours. Majka me je zvala da se vratim kući i učim za pismeni i kako joj je dokurčilo da me moli, rekla je "ako se ne vratiš do 6, nemoj ni da dolaziš". "A tako? Ok!". I nesrećna žena mi je dala zeleno svetlo da napravim dramu i uradim ono što sam uvek želela, a čula sam da su moje drugarice radile - da "pobegnem od kuće" i još sa izgovorom da me je "majka izbacila" - što je naravno bilo najdalje od istine. DJ tog kluba stigao je sa torbom punom ploča i diskova, počeli smo da pričamo, on se našao kao princ na belom konju i ponudio mi da spavam kod njega, a ja, tinejdžerka bogomoljka, iskoristila sam priliku da "probam" i to. On je ostao zaljubljen, a ja sam zbrisala i prvi put vodila ljubav tek sa drugim.

C.C.

- Bio sam u klubu Industrija na ekseru. Bio sam sa dve devojke, Maja i Ana (for real, zaista su Maja i Ana, a prezimena su još generičkija, svega mi). I krljao sam se sa jednom, a onda mi je ona rekla: "Ja sve delim sa najboljom drugaricom", pa sam se onda krljao sa drugom i tako naizmenično. I onda su me odukle u klonju. Na putu do klonje, ispred kabine, preskakali smo ribu koja je ležala overena na podu. Bio je to Mark EG, kako je stajalo na flajeru: "Čovek koji kada pojede E, dešava se neverovatna promena." Bome, desila se. Hahahaha.

D.D.

Nema pesme jbg, talasi morski, bljuc. :)))

E.E.

Bili smo na moru, u šemi već tri meseca, ali nikako da stignemo dalje od pipkanja, uvek neka gužva, roditelji, cirkus. Nismo imali kinte za sobu, pa smo spavali u šatoru, a ja sam osmislio da će, kao, da svira muzika da sve bude lakše. Pustio sam Marvina Geja, svi ortaci su mi pričali da je Sexual Healing prava stvar za prvi seks, ali je sve zasrala obližnja terasa sa koje je pičio neki pakao. I što je najcrnje od svega, još se sećam stvari.

F.F.

Jbg, nismo slušali muziku, bili smo u parku. Imala sam 14 godina, on je bio 2 godine stariji, fin dečko, upisao je X beogradsku. Ja sam bila u kevinoj svetloplavoj suknji, naravno nije znala da sam je obukla. Jedva sam posle skinula fleke od zelene trave i krvi.

G.G.

Bili smo na ekskurziji, prvi put, nikad ranije nije bilo love za to. Smestili su nas u neki dom, planinarski ili tako nešto, na Kopu, pa nas je bilo po trista u sobi. Nekako smo se izograđivali dušecima i čaršavima, ali zvuk nisi mogao da isključiš, tako da je jedino vredelo da pustim ovo:

H.H.

Sećam se pesme i sećam se da je sve bilo ljigavo. On je bio neki mršavi mučenik koji nije ni voleo muziku, a ja tinejdžerski romantična luzerka. Pesma koja je išla uz taj glupi seks prvenac je Wonderful tonight Erika Kleptona. Malo sutra, ali eto, tako je bilo. Mislim, godinama kasnije sam ukapirala kako je ova pesma super i nežna, ali nažalost večno ću je vezivati za taj nesrećni prvi seks.

I.I.

Mnogo je bilo smešno, ja sam bio napaljen ko skot, ona, i dan danas ne znam. Bili smo sami na gajbi, moji su otišli na plac, pa smo se kao malo vatali, malo gledali televiziju, i sve se na kraju završilo za pet minuta, a sa televizora je dopiralo ovo:

J.J.

Uf, mnogo je bezveze bilo, nismo imali pojma, iako je on bio stariji od mene, i folirao se da je već ihahaj iskusan. Završilo se brzo posle tog prvog seksa i nismo se više nikad videli. Jedina prednost je što mi je otkrio ovaj bend.

Tagged:
Seks
Vice Blog
fenomeni
Srbija
Prvi seks
Nevinost
Iskustva