Reklame
Sport

Kim Džong Un sa Trampovim kačketom? Sve je moguće kod Rodmana na Tviteru

Da, ovo se zapravo desilo. Ovo nije san, ovo je još samo jedan dokaz da živimo u zaista blaženoj eri civilizacije.

pisao Liam Daniel Pierce
02 April 2018, 8:13am

twitter screenshot

Svet je potpuno, ali potpuno poludeo.

Mislim, ovo je sad neka potpuno bizarna, rastočena verzija normalnog dnevnog života, ovo je kao kad Alisa prođe kroz ogledalo i završi u svetu toliko opičenom od svega što je znala dotad da prosto, eto, ne znam. Ljudi, pa mi živimo u svetu u kojem je Donald Tramp predsednik - pre samo osamnaest godina Simpsonsi su se sprdali sa time kao prikaz nekakve distopije. Dovoljno je samo toliko reći.

E sada, to je jedno. A zamislite svet u kojem Denis Rodman, bivši NBA kavgadžija i čovek koji ima više pirsinga i tetovaža od svih vas (a koliko puta je farbao kosu da ne govorimo), igra diplomatsku ulogu u hladnom ratu Severne Koreje i Amerike tako što tvituje fotošopovane fotke narodnog vođe svih pravovernih Korejanaca kako nosi kačket sa sloganom predsednika Trampa? Ha, sjebao sam vas, to već ne možete. Ali gle, evo ga.

Nije tajna da je Rodman više puta posetio Severnu Koreju, i da je čak drugar sa mladim Kimom, koji važi za velikog NBA fana. Bivši as San Antonia i Čikaga je takođe svojevremeno učestvovao u The Apprentice, TV rijaliti programu današnjeg predsednika, i podržavao ga u njegovoj kampanji, urgirajući pritom da ga pošalje kao specijalnog izaslanika u Severnu Koreju kako bi otpočeo mirovne pregovore.

I ako ste vi mislili da je svet zaista otišao u pizdu lepu materinu, pročitajte još jednom ove poslednje dve rečenice. A onda i pogledajte u ovaj priloženi tvit.

Jeste? OK. Sad vam je jasno da smo mi zapravo u mnogo, mnogo, mnogo gorem sranju nego što vam deluje. Uživajte.


Još na VICE.com :

- NBA "Treš tok" 21. veka - Ben Simons se sprdao sa Atlantom

- White Men CAN Jump - upoznajte Meka Meklanga

- Kad ski lift krene u rikverc - horor scene sa zimovanja

Tagged:
nba
kim jong-un
Dennis Rodman
severna koreja