Kultura

Ekipa serije "Twin Peaks" prilično je misteriozna u najavi nove sezone

Twin Peaks se možda vraća ali detalji povratka su i dalje misteriozni koliko i sama Bela loža.
19 Oktobar 2016, 1:03pmUpdated on 19 Oktobar 2016, 1:35pm
Foto: Skrinšot Youtube

Twin Peaks se možda vraća ali detalji povratka su i dalje misteriozni koliko i sama Bela loža.

Evo šta znamo do sada: serija se vraća na Showtime 2017. godine, i gotovo svi koji su preživeli prvo ponavljanje su tu - odnosno, sem Čoveka sa drugog mesta, Džoane, Done, Šerifa Harija S. Trumana, Ani Graham, Leo Džonsona i Katerin Martel odnosno glumaca koji ih igraju ili šta god.

U novoj postavi naći će se svi od Amande Sejfrid, Skaj Fereire, Ešli Džud, Šeron Van Eten, Tim Rota, Tom Sajzmora, Naomi Vats, Lare Dern, jebenog Džima Belušija i još mnogo, mnogo ljudi.

Znamo i da je snimana odjednom po jednom scenariju, a kasnije podeljena u, prema tvrdnjama IMDB-a, 18 epizoda; znamo da Mark Frost insistira na tome da nije u pitanju rimejk, već nastavak; znamo da bi Bouvi ponovio ulogu Filipa Džefrisa da nije umro; znamo da bi nam Žena sa panjem možda rekla nešto o tome šta je njen panj video te noći, ali je Ketrin E. Koulson umrla.

U novom Twin Peaks tizeru koji je Showtime objavio ne saznajemo mnogo, ali možemo da vidimo neke zabavne scene "iza kulisa" u kojima orginalna postava komentariše kakav je osećaj ponovo biti na setu. Ipak, dosta toga je prilično nejasno i ostavlja nas sa mnogo pitanja.

Kada smo poslednji put videli specijalnog agenta Dejla Kupera on je sopstvenim licem lupio u ogledalo, a Bob nam se smeškao onim retko nežnim očima. Da li je Bob i dalje tamo? Šta se dođavaola dešava sa agentom Dejlom Kuperom? Da li je Alberotv odlučni pacifizam pobedio nad činjenicom da je on kompletni kreten? Da li je Bobi Brigs doživeo viziju svetla svog oca ili je previše zauzet izvrtanjem stvari naglavačke? Da li se gradonačelnik Garland Brig popeo u Belu Ložu? Da li je mirno tamo? Da li je konačno na mestu dostojan duše čiste kao njegove? Jesu li borovnice polovično sveže?

Moraćemo da sačekamo ako želimo odgovore. Za sada, let's rock.

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Reklame