Reklame
VICE vodič za sad i odmah

Jezivi video na kom je devojku sa mosta gurnula njena 'prijateljica'

Prijatelji ne guraju prijatelje sa mosta.

pisao River Donaghey
10 Avgust 2018, 10:13am

Skrinšot

Prošlog četvrtka, tinejdžerka iz Vašingtona Džordan Holgerson blejala je iznad reke na mostu i premišljala se da li da skoči u reku. Ali brzo je skapirala da je visina mosta ekstremna, čak dvadeset metara, i rešila da ipak ne želi da rizikuje.

Nažalost, jedna od njenih nazovi "prijateljica" je imala nešto drugačiju ideju.

Umesto da je postupila normalno, tj da je ispoštovala Džordaninu odluku i pružila joj ruku kako bi se vratila na bezbedni deo mosta, KGW8 izveštava da je ova "prijateljica" ipak rešila da preuzme stvari u svoje ruke, ali ne kako bi trebalo - gurnula je Džordan sa mosta i poslala je u plavetnilo reke bez pardona.

U video snimku incidenta, jasno se vidi da je Holgerson ponavljala, "ne, ne, ipak neću," pre nego što su je ruke neke žene gurnule. Džordan je u ovom neočekivanom padu slomila rebra i završila je odmah u bolnici, gde se trenutno jadna devojka oporavlja od ove glupe smicalice.

"Rebra su mi polomljena, imam vazdušne mehure u grudima i probušeno plućno krilo," izlavila je ona kasnije KGW8 iz Medicinskog Centra Vankuver u Vašingtonu. "Mogla sam da poginem," dodala je ona.

Screenshot via KGW8

Na snimku se ne vidi jasno, ko je žena koja ju je gurnula, niti se zna zašto je ona pomislila da bi guranje nekog sa mosta bilo zabavno i to dok je Džordan jasno govorila da ne želi da skoči, ali policija je odmah pokrenula istragu kako bi otkrila da li je ovo guranja sa mosta mogući kriminalni čin.

Džordan je rekla za KGW8 da joj se "prijateljica" izvinila, ali izvinjenje neće izlečiti polomljena rebra i probušeno plućno krilo.

"Veoma sam zabrinuta što se ovo desilo" rekla je Džordanina mama, Ženel, u intervjuu za Daily News. "Ona je odrasla osoba i trebalo je da zna da to nije dobro. Mogla je da ubije moju ćerku."

Skrinšot via KGW8

Potpuno je suludo što moramo ovo da kažemo ali: Prijatelji ne guraju prijatelje sa mosta, drugari. Naravno da su glupe šale ponekad dozvoljene, ali ovo je ipak previše. Sledeći put ako se smorite dok čekate da vaša prijateljica skoči sa opasne visine, udahnite duboko i setite se zlatnog pravila svakog prijateljstva: Ne budi potpuni kreten.

Ovaj članak je prvobitno objavljen na VICE US.

Tagged:
video
réka
Leto
Ubistvo
plivanje
Kreteni
skakanje sa mosta