Svaštara

​Zašto momci ne vole moje gaćice sa isečenim međunožjem

Prećutno je prihvaćeno u seksu — čak i u onom što smatramo "zdravim" i "nenasilnim" seksualnim vezama — da će žene raditi stvari koje zapravo ne vole da bi zadovoljile svog muškarca, na primer, da mu posisaju jaja ili ga prime otpozadi.
07 Avgust 2016, 6:57am

Moja seksualna "perverzija" su gaćice sa rupom na međunožju. Nikad nisam probala anal, mislim da je poza 69 glupa, neću se popišati ni po kome, čak ni pod tušem, sem ako sam, ono, jako zaljubljena a on me preklinje. Ali volim da nosim donji veš sa isečenim najvažnijim delovima, a kad kažem "volim", mislim da ništa na ovoj planeti, čak ni goli Džejk Džonson koji mi nudi burito, ne može više da me naloži. Mislim da to što nosim nešto na sebi tokom seksa — čak i ako je to samo čipka oko mojih bedara — ume stvarno da me napali.

Prvi put sam to otkrila negde kad sam imala 23 godine. Želeći da zadivim momka koga sam volela više nego što sam volela ijednog momka pre ili posle (toliko da čak nije morao ni da me preklinje), kupila sam čipkanu tangu bez međunožja i identični grudnjak sa isečenim delom oko sisa, kaiš sa podvezicama i helanke do butina, i iznenadila ga za rođendan. (Štedljiva opcija: uzmite makaze i par postojećih pamučnih gaća. BONUS: ubijte dve muve jednim udarcem, isekavši međunožje na gaćicama koje su požutele tokom vremena a bili ste suviše lenji/cicija da ih bacite.) Zar ne žalite što vaša devojka nije tako strava kao ja? E, pa ako je suditi po muškarcima sa kojima sam bila kao reprezentativnim uzorcima za čitavu populaciju, ne, verovatno ne žalite. Dok je moj bivši dečko bio lud za mojom sklonošću ka neznatnom donjem vešu, drugima se nije toliko dizalo na tu ideju.

Sledećem dugoročnom dečku sa kim sam bila to se, zapravo, nimalo nije dopalo. Nosila sam mu ih jednom i on me je odmerio, od glave do pete, podsmešljivo iskrivivši gornju usnu, dok mu je krv ubrzano isticala iz penisa, i prosiktao: "Pred kim si to još nosila?"

Ali on nije jedini! Pomenula sam tu mogućnost u još dve prilike sa skorašnjim momcima i rečeno mi je da to "zvuči glupo i nastrano", dok je jedan momak čak rekao da bi mi se verovatno smejao da me vidi u seksi vešu. Istinski i iskreno sam šokirana zašto strejt muškarac u periodu života u kojem mu "divljaju hormoni" ne bi želeo da vidi ženu — štaviše, ženu sa kojom redovno spava — u sićušnim gaćicama sa rupom isečenom samo za njega u koju može spremno da turi svog đoku. Savršeno za lenje momke! Ne morate uopšte da se smarate sa svlačenjem bilo čega, samo ga uvalite! Više tandarenja za iste pare!

Tu sam negde prestala da se pitam zašto momci ne žele da udovolje mojoj strasti ka perverznom donjem vešu i počela da se pitam zašto to ne rade. U jednoj vezi, ponekad obe strane moraju da progutaju ono što ne žele (bilo da je sperma ili jebanje devojke u gaćicama sa isečenim međunožjem) i rade ono u čemu nužno ne uživaju da bi zadovoljili partnera. Svi pomenuti muškarci očekivali su od mene da izvršim određene seksualne funkcije za njih; funkcije koje nisam uvek rado radila, ali sam ih ipak radila, zato što sam uglavnom suviše lenja da pušim, ali znam da bi bilo pakosno od mene da imam dečka i dozvolim da ih jedna tako sebična, bezvezna stvar spreči da uživaju. A opet, svi pomenuti muškarci su ladno odbili da udovolje mojim zahtevima.

Prećutno je prihvaćeno u seksu — čak i u onom što smatramo "zdravim" i "nenasilnim" seksualnim vezama — da će žene raditi stvari koje zapravo ne vole da bi zadovoljile svog muškarca, na primer, da mu posisaju jaja ili ga prime otpozadi. U mom iskustvu, kao i u iskustvu mnogih žena sa kojima redovno pričam o seksu, retko se postavi čak i ljubazno pitanje pre nego što muškarac počne da sledi svoje impulse u spavaćoj sobi. Što će reći, često će baja bez upozorenja samo da ti ga mune u čmar.

Da, seks bi ponekad trebalo da bude spontan i lud — niko ne želi da se oseća kao da svakih 30 sekundi treba da pita svog partnera: "Jesi li dobro?"— i uvek je sjajno imati taj stepen poverenja u nekoga, ali ostaje činjenica da i dalje postoji neravnoteža u rodnoj dinamici kad je u pitanju seksualna intimnost. Od muškaraca se prosto ne očekuje da rade stvari koje ih ne zanimaju samo zato što ih žene žele; a opet, iako se to uglavnom ne govori naglas, žena koja odbije da se okrene i primi ga otpozadi od momka koji je uzeo sebi za pravo da joj okrene kukove na tu stranu smatra sa puritankom, nekim ko kvari dobru zabavu ili naglašeno neprijatnom osobom. Ta dinamika postoji i ne kažem da se dešava namerno ili iz zlobe, ili da postoji u svakoj vezi, ali uopšteno gledano, u heteronormativnim seksualnim vezama, ravnoteža moći i dalje je na strani muškarca, u šta god mi ubeđivali sebe.

Dosta mi je više toga da ne smem da nosim omiljene gaćice u krevetu. Možda ću ih sledeći put obući ispod haljine i, kad dođe vreme da se skine odeća a lik sa kojim sam se suoči sa UŽASOM! gaćica jedne porno zvezde, samo ću povikati "JESAM TE!" i svakako ga zaskočiti.

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu