Reklame
vesti

​VICE na TV B92: Magistrala i Sibirska bakterija

U nedelju, 18. septembra u 23:00 sata na TV B92 pogledajte premijeru domaćeg filma Magistrala i priču o zanimljivom naučniku koji u Sibiru traži besmrtnost.

pisao VICE Srbija
17 Septembar 2016, 6:53am

U nedelju, 18. septembra u 23 sata na TV B92, pogledajte premijeru domaćeg filma Magistrala i priču o ruskom naučniku koji u Sibiru traži besmrtnost.

MAGISTRALA

Verovatno ne postoji osoba u Srbiji koja bar jednom nije prošla magistralnim putem M22, koji počinje na izlazu iz Beograda, a završava se barikadama na mostu u Kosovskoj Mitrovici. Pošto jednim delom prolazi uz reku Ibar, put je poznatiji kao Ibarska magistrala. Njom dnevno prođe više od 18.000 vozila.

Zbog izgradnje novog auto puta ka zapadnoj Srbiji, mnogi predviđaju kraj Ibarskoj. Naš autor Marko Popović prošao je 309 kilometara dug put kako bi otkrio legende i mitove Ibarske magistrale, od motela ERA do Kosovske Mitrovice.

SIBIRSKA BAKTERIJA KLJUČ ZA BESMRTNOST

Od kako je u sebe ubrizgao bakteriju iz Sibira, ovaj ruski naučnik tvrdi da je zdraviji nego ikada. Pored ovog poduhvata, on na Moskovskom univerzitetu sprovodi ispitivanja u potrazi za besmrtnošću.

Pratite VICE na Facebooku, Twitteru i Instagramu

Tagged:
Vice Blog
Sibiř
vice srbija
B92
najava
magistrala
marko popović